Mira av Plejadernas Höga Råd via Valerie Donner, 5:e september 2016.

Plejaderna

Ett meddelande från Mira från Plejadernas Höga Råd

Genom Valerie Donner, September 5, 2016

http://www.thegroundcrew.com/channeled_messages.htm#message

Hälsningar, jag är Mira från Plejadernas Höga Råd. Jag arbetar fortfarande heltid med Jordens Råd, som jag gjort de senaste fem åren.

Vårt fokus ligger på er, besättningen på Jorden. Vi behöver vara vaksamma på vad som händer på planeten. Vi är en enhet för samarbete med er. Vi är den galaktiska alliansen. Vi är här för att hjälpa till med att uppfylla våra uppdrag, och att se till att ni uppnår era.

Vi gör detta tillsammans. Allt som ni snappar upp från händelser, är sådant som vi upplever också. Vi behöver veta er uppfattning om dessa händelser. Vi vet att det finns mycket som är påhittat i media, så vi litar på er.

Vi tittar på hur ni mår fysiskt, för vi vet att det har varit en utmaning, för många av er. Vi ser hur hårt ni arbetar för att släppa det förflutna, för att bli de nya människor som ni är menade att bli. Vi förstår hur trötta ni är av den kvardröjande tredje dimensionen, och vad som krävs för att stanna kvar i fysisk form.

Vi försäkrar er, att när ni stiger i medvetenhet, blir era ansträngningar för att leva och frodas, naturligtvis lättare. De som har hållit er fast, förlorar sitt grepp. Ni börjar redan se vad vi menar.

De gamla formerna av makt och kontroll, kommer snart inte att gälla längre. Ni kommer att sitta i förarsätet och samtidigt skapa er nya Jord. Ni kommer att se att densiteten lämnar er, och sorglösheten stiger. Det som behövs för att detta ska ske, är en stor fest. Den är mycket större än ni kunde ana, då ni undertecknande kontraktet för att inkarnera på Jorden, vid den här tiden.

Det vi vet om er är att ni älskar Jorden. Ni har valt att glömma och bortse från hindren i ert liv. Ni ville bara stå till tjänst för ljuset, och att bringa ljuset till planeten. Ni är agenter för förändring med en enorm agenda. Ni har lärt er under era drömmar, vad ni kommer att göra och har förberetts för dessa nya uppdrag.

Vi tror att ni blir nöjda med era nya roller. Ni kommer att ansluta med varandra, i era områden av passion och expertis. Vi kommer att bli era nya vänner. Ni kommer att leva från hjärtat.

Ni förbereder er för förändringsarbetet. Det är viktigt att ni fokuserar på, vad ni behöver styra mest, med dessa ändrade energier. Att släppa taget är av yttersta vikt.

Vänligen, var öppen för vilka ni egentligen är, inte vilka ni var som begränsade människor. I sanning, ni är obegränsade och av samma skapelse, som vår Skapare. Ni kan lika gärna börja tro det, och leva som det. Det är dags.

Ni kommer att börja förstå att ni har obegränsad energi. När ni skalar bort ert gamla onda och smärtorna, kommer ni att leva bekvämt i nuet. Ni kommer att förstå hur de blockerade känslorna hade fastnat, och tog för mycket av er energi. Släpp dem och bli fria.

Riket som ni har fått höra om, kommer. Ni kommer in i en ny era på Jorden. Vi är med er och stödjer er, mot vårt gemensamma mål.

Jag är Mira, i kärleksfull tjänst.

Översättning: Margareta Jonåker

 

 

 

 

Du gillar kanske också...