Uppdatering av Benjamin Fulford, 6 september

9c486-benjamfulford-blue-new

Uppdatering av Benjamin Fulford, 6 september 2016

Khazarernas maffiabossar erbjuder att återlämna Tsarguld till Ryssland i utbyte mot skydd

Tillförlitliga ryska och CIA-kontakter berättade båda för Vita Draken-Sällskapet (VDS) att toppbossarna i Khazarimaffian försöker köpa sig skydd i Ryssland mot guld. Detta är bara det senaste i en hel massa tecken på att Khazarimaffians styre på planeten Jorden smulas sönder. Vita Draken-Sällskapet och dess allierade kommer fortsätta att trycka på offensiven, i syfte att permanent avsluta deras styre redan i höst.

Ett annat stort tecken på Khazarimaffians nederlag har varit det förnedrande bemötande som getts till AMERIKAS FÖRENTA STATER-bolagets talesman Barack Obama i Asien och på andra håll. Obama förnekades bokstavligen ett röda mattan-bemötande vid hans ankomst i Kina inför förra helgens G20-möte. Detta var i skarp kontrast till den super-VIP-behandling som gavs till Kanadas premiärminister Justin Trudeau som av VDS har rekommenderats till Kina som en bättre ledare för Nordamerika än både Hillary Clinton och Donald Trump. Trudeau behandlades som en superstjärna i Kina under en veckas besök, vilket resulterade i Kanadas offentliga dumpning av sitt stöd av den amerikanska bolags-regeringen genom att tillkännage sin avsikt att ansluta sig till det Kina-ledda AIIB.

Japan väntas nu följa efter och lämna den amerikanska bolags-regeringen isolerad på världsscenen.

Obama blev också tvungen att avbryta ett planerat möte med Filippinernas president Rodrigo Duterte, efter det att Duterte kallat honom en ”son till en hora”.
https://www.theguardian.com/world/2016/sep/05/philippines-president-rodrigo-duterte-barack-obama-son-whore

Rodrigo Duterte anstränger de diplomatiska förbindelserna med Washington ytterligare, då han varnar amerikanska ledare att inte fråga honom om utomrättsliga avrättningar.

Detta är viktigt eftersom det amerikanska bolagets övergång till Asien berodde till stor del på underblåsandet av territoriella tvister mellan Kina Filippinerna och andra ASEAN-länderna. Istället har ASEAN-länderna kommit överens med Kina för att lösa sina territoriella tvister fredligt.

Det finns mycket mer förnedring och förhoppningsvis glömska i beredskap för den amerikanska bolags-regeringen medan räkenskapsårets slut, den 31 september, närmar sig. Ansträngningar för att slutligen ruinera dem inriktas på internationell dumpning av amerikanska statsobligationer i kombination med guldköp. Det finns också en stor kampanj som pågår nu för att se till att utbudet av drog- och oljepengar till Federal Reserves Styrelse och den amerikanska bolags-regeringens underordnade blir avskuren, så att de inte kommer att kunna sparka konkurs-kannan ännu längre ned för gatan.

Dutertes mordkampanj mot langare i Filippinerna är bara en aspekt av detta. Den stora kampanjen för att skära av kokainpengar från Sydamerika har också intensifierats. Den amerikanska militärens vita hattar gör sin del genom att skära av alla Bush/Clintons Nazi-fraktion-CIA-drogflyg via Incirliks flygbas i Turkiet, Ramsteins flygbas i Tyskland och Bondsteel-basen i Kosovo, säger Pentagon-källor.

Den senaste tidens förvirrande och motsägelsefulla nyheter om ISIS i Irak och Syrien handlar om att skära av oljeinkomsterna till Bush/Clinton-fraktionen av kabalen. Ryssarna och amerikanska militärens vita hattar samarbetar nu med turkarna, iranierna och syrierna för att få detta till stånd.

Situationen har nått den punkt där Hillary Clintons hanterare kontaktade VDS för att säga att de planerar att avsluta Hillarys försök att bli president. De kommer antingen att använda hennes dåliga hälsa som ett skäl för henne att sluta, eller annars kommer de att få henne mördad på ett sätt som gör att det ser ut som om Donald Trump var inblandad, säger Clintons hanterare. Nyligen indikerade amerikanska bolagsmedias rubriker att det är hälsoalternativet de kommer välja.

Fortsätt läsa på … .. http://benjaminfulford.net/2016/09/06/khazarian-mafia-bosses-offer-to-return-tsarist-gold-to-russia-in-exchange-for-shelter/

Källa

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...