Mira av Plejadernas Höga Råd via Valerie Donner, 6 juni 2016

Plejaderna

 

Hälsningar. Jag är Mira från Plejadernas Höga Råd, som för närvarande arbetar heltid med Jordens Råd.

Jag hälsar er i dag med kärlek och optimism. Ni ska veta att allt går som planerat. Vi har koll på allt, så vet att allt är bra. Vi förstår hur utmanade de flesta människor har det just nu. Detta beror på att det tredimensionella sättet att leva snart är över. Det är svårt att känna till att det tar slut, och att livet kommer att vara helt annorlunda än ni tidigare upplevt.

Denna Uppstigningsprocess är inte för alla. Jag är säker på att ni vet det, eftersom ni ser att några ni älskar lämnar sina inkarnationer. Vissa är oförmögna att anpassa sig till förändringarna eller så väljer de att inte anpassa sig. Tänk – om ni på planeten Jorden, hade haft möjligheten att kontrollera pengarna, ha makten och manipulera andra, då skulle ni bli mycket besvikna när ni förlorar greppet. Detta kan vara en stor chock och ni kommer att börja se hur besvärligt det blir för dem, inom denna kategori.

Andra är inte öppna för en ny Jord och ett härligt liv. De har ett mörker inom sig som de inte kommer åt, så de sprider det runt omkring sig på ett ohälsosamt sätt. För dem är livet inte värt att leva utanför den tredje dimensionen.

Ni kommer att upptäcka att girighet snart är ett minne blott. Ni kommer att bli mycket ljusare och yngre. Ni kommer att få veta sanningen om hur Jorden verkligen har styrts och ni kommer att vara tacksamma för det nya. Oavsett hur systemen eller felen i skapelsen påverkar er och planeten just nu, kommer allt att rättas till. I själva verket är det i färd med att åtgärdas. Det finns en plan för allt och den finns på plats.

Ni kommer att börja känna er friskare och hälsosammare, eftersom korrigerande åtgärder från oss alla (Galaktikerna och Ljusalliansen) hjälper er och Jorden, med sundare mat, vatten, och allt som ni behöver för att upprätthålla sjukdomsresistenta och hälsosamma liv. (Ni behöver inga vacciner.)

Just nu rekommenderar vi att ni fortsätter att släppa röran i ert liv. Det mesta är gammal 3D-energi, som kan hålla er tillbaka från att bli ljusare. Detta gäller gamla känslor samt materiella ting. När ni släpper det, kommer ni också att märka att ni mår bättre. Vi vill att ni bara ska ha de högsta och bästa energierna i ert liv.

Vänligen bekräfta jorden och uppmärksamma vad hon gör. Hon är i färd med att rensa ut negativa energier som är olämpliga för den femte dimensionen, och däröver. Hon gör detta från sin egen visdom och älskar hela tiden sina barn. Hon behöver er och ni behöver ta bättre hand om henne, och det kommer att bli uppenbart vad det betyder. Ni kommer att göra det som behöver göras, då det dyker upp framför er.

Var och en kommer att få nya gåvor och förmågor, att använda er av i ert nya högre dimensionella liv. De kommer att komma, och ni kommer att få distans till det ni gjorde i den tredje dimensionen. Det är en del av raffineringen och för att bli så perfekta som ni är avsedda att bli.

Vi följer era framsteg, öppnandet av era hjärtan och utvidgningen i arbetet med lycka och glädje. Ni gör det bra, och vi vill gärna påminna er om att vi är med er, varje steg på vägen.

Jag är Mira och jag älskar er.

 

Mira av Plejadernas Höga Råd via Valerie Donner, den 6 juni 2016.

http://www.thegroundcrew.com/channeled_messages.htm#message

 

Översättning: Margareta och Hans Jonåker

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...