Hilarion via Marlene Swetlishoff, 5 Juni 2016

 

hilarion2

Mina Älskade,

Under dessa dagar har livet fått en period av ta emot nedladdningar, bearbetade nedladdningar, integrerade nedladdningar och införlivade och balanserade energier. Era dagar är fyllda av dessa. Tiden går antingen snabbt eller långsamt beroende på behoven för tillfället. Mycket passerar innan ert observerade medvetande. Det som har hållits inom mänsklighetens astrala kroppar är ytskikt och rening, det är vad den stora rensningen handlar om. Majoriteten av mänskligheten är redo att gå vidare, de har gjort det här valet. Nu är det frågan om att göra jobbet, vara konsekvent och ihärdig, att göra allt som är nödvändigt, för att se igenom det ända till slutet.

Livet verkar ibland vara en dröm. Allt som händer omkring er har den komponent av det overkliga, och detta är på grund av att ni upplever större klarhet när ni rensar från er varelse alla de begrepp och uppfattningar som ert samhälle har betingat till er. Verkligheten – sann ande, fungerar på mycket enkla men eviga principer och grundläggande regler. I den fysiska världen, är sinnet byggaren eller förstöraren. Det beslut gjort av vilket som ni väljer, kastar er antingen framåt, i ett stort steg framåt, eller eller ni finner er fast in ett gungfly av återkommande och återanvändande tankeformer som försöker hjälpa er att se vad som ännu kvarstår för att bli älskad i helhet.

I helhetssynen, Kära Ni, är allt bra. Ha tålamod med allt som händer. Det är en svår tid för alla på planeten och det är lätt att modfälld. När detta händer, ta bara en paus från dusten, så att säga, för att ge er själva tid för förnyelse och återfå er styrka, jämvikt och optimism. Sedan kan ni komma tillbaka stärkta och fullt kunna motstå eventuella lägre tankeformer som kommer in i er verksamhetssfär. Ett liv utan glädje och skratt gör livets lärdomar svåra att urskilja. När sinnet är fyllt med skratt och humoristiska tankar, blir varje börda mycket lättare att bära.

Försök att se er högsta vision – meddela er avsikt: ”Jag önskar att förkroppsliga Guden av mitt väsen”, och gör detta 10 gånger innan ni somnar varje natt. Er Gudomliga Essens söker denna bekräftelse från er, detta erkännande som ni önskar en större förbindelse med. Ni kommer att få daglig vägledning i nästa steg att ta på er väg, och ni kommer alltid att vara skyddade. När denna avsikt blir en andra natur inom er, är ni alltid i linje med de val som är för ert högsta och största goda. Er Gudomliga Essens vill att ni ska uppleva det bästa som denna värld har att erbjuda.

Ibland är det genom en tid av mörker och förlora er väg, som det största Ljuset kommer in i ert fält av medvetenhet. Det är viktigt att leta efter lektionen i varje händelse som ni observerar eller är en del av. ”Vad är det jag behöver lära från denna upplevelse?” ”Varför känner jag så här, vad triggade det?” Dessa frågor kommer att leda er till er att urskilja vad ni kanske har missat tidigare, och kanske även få ett helt annat perspektiv, som kommer att hjälpa er genom det. Er Gudomliga Essens styr livet och dess händelser som en spegel till er själ, som visar er en bättre och mer berättigad riktning. Var inte rädd för att undersöka det. Ni har alla resurser ni behöver för att övervinna alla tänkbara hinder som kan blockera er rörelse framåt tillfälligt.

Till nästa vecka …

 

JAG ÄR Hilarion

 

 

 

 

 

 

2009-2016 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

The Hilarion Connection©, Book One available here

Notice is hereby given that the creation of videos by people other than the author/channel/scribe of any messages from this author/channel/scribe is prohibited unless authorized by her. Permission is given to share this text message on other blogs and websites as long as the text message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and author/channel/scribe’s credit, copyright and live website links are included as the source of the messages.

www.therainbowscribe.com

 

Du gillar kanske också...