Office of Poofness av ZAP och Susan, 8 juni

poof-1

Office of Poofness, 8 juni 2016
av ZAP och Susan

ZAP SÄGER

HEJ ALLA NI

Det finns mycket rädsla, förvirring och förväntan där ute. Kombinationerna av känslor sträcker sig över hela skalan, och oftare än inte så blossar humöret upp, dömanden görs som sedan ångras och ett lugnt tumult genomsyrar landskapet.

Desperation verkar vara dagens lott och gurunas tidsfrister kommer och går utan frukt. Detta läggs till allt annat och helt plötsligt har vi denna otroligt komplexa barbeque av många olika typer av mat att svälja. Vilken är bra för oss?

Jag ger efter för en rätt. Tålamod. Ja, jag vet att detta är det vanliga vänteläget, men det är ett som fungerar. Låt inte rädslan komma åt dig. Vi har några fantastiska saker som händer för oss där ute och det kräver tålamod.

Dock har jag goda nyheter för oss nu, så det finns absolut inget behov av någon annan känsla än glädje.

Jag har talat med både Europa och Kina. I Kina är Farfar ungefär en vecka från att trycka på sin knapp, eftersom all infrastruktur som måste sättas på plats har blivit avklarat.

Med detta menar jag avlägsnandet av väktarna som misslyckades i sina uppdrag med att skydda mänsklighetens rikedom och dukade under för girighet. De är helt borta nu.

Konsolideringen eller ”föra rikedomen tillbaka hem” har åstadkommits. Detta bereder frigörandet av humanitära medel för användning. Detta har inneburit att nå ut till alla väktare och ge dem nya instruktioner, som ersatte en uppsättning instruktioner ungefär 100 år gamla.

Under de senaste åren har nya administratörer för denna distribution valts och tränats för detta uppdrag, till förmån för vår mänsklighet.

Det nya kinesiska familjesystemet är helt infört och fungerar. De gamla koderna för de olika delarna i familjen hör till det förflutna. Det nummer jag fick är för det nya systemet, så jag förstår denna del mycket bra. De gamla koderna baserades på de 5 familjerna, 5 länderna och 5 organisationerna. De var komplexa och kryptiska och det som tycktes vara uppenbart stämde aldrig. De kinesiska pusselsystemen demonterades eftersom de inte var användbara längre. Detta är mycket betydelsefullt då kineserna levde och dog efter dessa pussel i deras väktarskap.

Den verkliga betydelsen av denna makalösa förändring är att Farfar har gjort om det gamla paradigmet, som blev korrumperat och inte fungerade längre, till ett nytt system som har satts på plats, felsökts, och nu är fullt fungerande.

Alla kabalens intriger är i princip värdelösa nu. Deras system var djupt gömda i det kinesiska systemet, och med de förändringar Farfar gjorde upptäckte de i sista minuten att vissa saker som de räknade med, inte fungerade längre. Oj då. Deras system smulades sönder eftersom stödet från de kinesiska systemen inte fanns, och de var helt oförberedda på denna förändring.

Under tiden i Europa gjorde de kungliga något liknande eftersom deras system går hand i hand med de kinesiska systemen, och de genomgick förändringen med Farfar. Skruvstädet av dessa två har fångat kabalen med byxorna nere.

Under tiden överfördes en enorm gömma av guld, för att stödja frigörandet som händer just nu, och de olika valutorna. Jag kan inte säga mycket mer just nu. Kom ihåg att i grottorna finns det miljontals ton guld. En del är mänsklighetens och vissa är inte det.

Dessa system och förvecklingarna av de andra organisationerna som IMF, Världsbanken etc. var orsaken till förseningarna av RV (förutom en president), samt vid ersättningarna av de historiska tillgångarna, och det är förbi nu.

RV går framåt nu och ersättningarna för de historiska tillgångarna har påbörjats. Vissa stora mängder kinesiska obligationer har betalats och ett dinar-program har betalat en grupp redan, och detta är verifierat.

Allt av ovanstående är fantastiska nyheter för mänskligheten då detta massiva åtagande, som kallas den Globala Återställningen (Global Reset), kränger framåt och får upp farten.

Till ett annat ämne, nu kommer avslöjandet av många tekniker att äga rum. Tidigare dolda eller skymda teknologi-korrelationer till forntiden kommer också tas fram och av banden kommer förhållandet att framgå, mellan det som var, till det som är. Ett primärt exempel är Mount Meru-korrelationen. Mount Meru är en blåkopia för en partikelaccelerator (läs energistråle-teknologi). Detta är verkligen spännande tider.

Käraste Zap –

Så ledsen att läsa att du är tvungen att använda så mycket av din dyrbara tid till att svara på anklagelser från skurkar, samtidigt som du gör gott för mänskligheten – – ja, jag antar att detta är den tid då vi måste visa vilka vi är, på gott eller ont. Endast dina handlingar räknas –

Så – ett STORT tack för ditt arbete för Moder Jord och mänskligheten – och må de mörka krypa tillbaka till sin avgrund. Det är bra att veta att karmalagen fungerar perfekt utan skavanker. Inga luckor.

Fortsätt med det viktiga arbetet! Jag har satt dig på mitt altare och ber för din styrka och beskydd – och för din gudomliga humor 🙂

Kärlek och ljus –

KB

Danmark

Tack KB. Det är nästan vanligt, liksom de energetiska attackerna. Otäcka saker. Men du bör veta att det är inte bara jag, utan en stor grupp med mig. Utan dem skulle jag inte ha kunnat komma igenom alla utmaningarna och få oss till denna punkt. Det finns många många fler saker som behöver göras nu, den första är att inrätta oss för världens återuppbyggnadsprojekt.

Detta är kontorsfasen vi måste få igång nu. Alla de människor som har sänkt våra prestationer, attackerat, spottat på oss, och i allmänhet inte var trevliga, skall förlåtas. Exemplet vi har satt genom att plöja oss igenom och inte vara elaka tillbaka (med undantag av en del omrörning i grytan för att göra en undersökning), är något för dem att titta på, begrunda och kanske förändra vad de gör och hur de gör det. Kanske till och med be om ursäkt? Förena sig med oss? Vem vet. Vi kan hoppas.

Tack alla för er hjälp, för att jag fick ge det stöd som de andra behövde för att överleva under ett tak och med mat, för att inte hacka på mig alltför hårt när du inte höll med mig, och för att du är den du är.

I naturlig tacksamhet.

Kärlek och ljus

I vår tjänst

ZAP

”GUD ÄR; JAG ÄR; VI ÄR”

”Var god, var laglig, berätta sanningen”

Källa

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...