Mira från det Plejadiska Höga Rådet via Valerie Donner – 2 november 2021

Ett Meddelande från Mira från det Plejadiska Höga Rådet genom Valerie Donner – 2 november 2021

 

Tuffa ord från Mira men hon är fortfarande en väktare. Ett ”styrdokument”.

 

Ett meddelande från Mira från det Plejadiska Höga Rådet genom Valerie Donner – 2 november 2021

 

Hälsningar. Jag är Mira från det Plejadiska Höga Rådet. Jag talar till er idag om resan av alla resor vi upplever med er för jordens uppstigning.

Det är vårt största kall att stötta er och hjälpa er så mycket som möjligt. Vi förstår att det är svåra tider och att många av er har fått nog! Men tro oss på vårt ord, att denna del av Uppstigningsprocessen nästan är fullbordad.

Just nu gör mänskligheten det som krävs för att avsluta denna sista fas i skiftet. Mänskligheten måste ta tillbaka sin makt och slå ner ondskans krafter. Det finns helt enkelt inget utrymme för den typen av energi på jorden längre. Men, det kommer att ta lite tid att städa och ändra i de gamla systemen. Grunden för det nya är i princip redan lagd.

I extrem desperation slänger de mörka hantlangarna ur sig skrämmande, försvagande saker. Lita på ljuset och vet att vad än deras avsikter är, så kommer de inte att vinna. Vi är med er, och vi övervakar detta projekt till den stora finalen.

Snälla höj er över alla hot, och alla tokiga och galna saker hantlangarna gör. Det finns några länder där de har gjort framsteg med sina totalitära sätt. Men ha mod; det kommer inte att vara länge. Meningen är att visa världen vad som har hänt tidigare. Avsikten är att aldrig någonsin låta detta hända igen i framtiden. (1)

De onda har gjort allt de kunnat. De underskattade kraften i ljuset och hos de speciella ljusvarelser som finns på jorden just nu. De krossas med de mest lämpliga konsekvenserna för sina beteenden. Några av dessa varelser kommer att tas bort och kommer kanske aldrig att tillåtas inkarnera igen. (2)

När detta stora uppvaknande fortsätter, kommer de flesta i mänskligheten att upptäcka sanningen. De kommer att bli chockade och förkrossade när de får veta vilken ondska de levt med på jorden. De företag och organisationer som varit en del av ondskan, kommer att försvinna. Det finns ingen plats för dem.

Jorden tar tillbaka sin makt. Hon är också trött på hur hon har blivit behandlad, precis som ni. Hon kommer att visa sin sanna kraft. Hon tackar er för ert tålamod och tycker också att hon fått nog.

När jorden behöver vara obeveklig, kommer hon att vara obeveklig. När jorden behöver vara ömsint, kommer hon att vara ömsint. Hon älskar sina barn. Hittills har hon varit en ouppskattad, orespekterad moder, med för många bortskämda barn. Hon har gett allt för livet på planeten, till och med pappret till sedlarna som pengar är tryckta på.

Vi sänder er alla kärlek och tacksamhet för er närvaro på jorden den här gången.

Jag är Mira.

 

 

Fotnoter

 

(1) Där vår starka sida är, ja att synliggöra den så att det inte etablerar sig igen, för det här är ett ganska etablerat förfaringssätt på alla slags nivåer.

 

Så ni börjar föra fram rättvisan, lösningar med sanning och det handlar inte bara om (och jag säger detta med stor varsamhet) förlåtelse, utan tillämpningen, ja, av medkänsla, tålamod, beslutsamhet, försiktighet … så att detta inte inträffar, återkommer och förankras igen. (Äkeängel Mikael i en personlig läsning med Steve Beckow genom Linda Dillon, 18 januari 2020.)

 

(2) ”Återförening är inte möjligt för själar som genom sin livsenergi överförs till världar med första eller andra densiteten, där ingen intelligens, inga minnen eller känslor existerar. Det är inget straff – det erbjuder dessa själar en nystart, fri från negativiteten de skapade, som automatiskt ledde dem till de lägsta nivåerna av existens.” (Matthews budskap, 13 augusti 2010.)

 

”Kanske aldrig någonsin får inkarnera igen” … åtminstone inte på väldigt länge.

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...