Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 4 november 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 4 november 2021

 

Undvik Andligt Kringgående och ta emot Arkturisk Kärlek

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi sänder er vår kärlek genom denna överföring, och vi inbjuder er att känna den. Om ni kan känna vår överföring av kärlek, då kan ni känna mer i varje aspekt av ert liv. Om ni tillåter er själva att känna mer och tänka mindre kommer ni att vara mer i samklang med universum. Ni kommer att vara mer i flödet av energierna som finns. Ni kommer att bli mindre överraskade när saker händer i era liv, eftersom ni kommer att ha känt dem komma. Och ännu viktigare, ni kommer att kunna göra kurskorrigeringar på grund av hur medvetna ni blir om dessa känslor och dessa energier.

Det finns energier ingjutna i allt som ni ges där i era liv, och ni kan välja efter hur ni känner om ni vill delta eller om ni vill acceptera det ni ges som sant. När ni arbetar från sinnets nivå inser ni ofta att ni är förvirrade, osäkra och benägna att vara efterkloka. Så när någon annan, som också är sinnesorienterad, kommer och säger till er med en stor grad av säkerhet att de vet vad som är sant, och de säger till er att de har den enda versionen av sanningen som betyder något, lyssnar ni. Ni är mer uppmärksamma eftersom den personen också kringgår sina känslor, men de har en starkare övertygelse om vad de tycker än ni har.

Och så, hur ni tänker kan påverkas av någon annans säkerhet, när ni egentligen bara vill att ert tänkande ska påverkas av hur ni känner. Det är därför det är så viktigt att komma i kontakt med era känslor, energierna som finns omkring er och energin som någon annan ger ifrån sig. Med personens övertygelse kan det finnas ilska, rädsla eller sorg invävd i det de säger, och det är deras, och det är olöst. Men återigen, de är avskurna från sina känslor, och därför inser de inte att vad de faktiskt sprider inte är sanning, utan rädsla. Och återigen, eftersom lyssnaren är avskuren från vad de känner och är osäker på vad de tycker, kommer de sannolikt att gå tillsammans med den mest högljudda läraren, den mest högljudda YouTube-personligheten.

Och det är inte så ni vill gå till väga för att leva ert liv och skapa er verklighet. Ni vill använda era känslor för att vägleda er och era känslor för att tala om för er om ni vill ha mer av det som presenteras för er. Så ställ in er på den Arkturiska kärleken som skickas till er just nu, och tillåt er också att bearbeta er egen rädsla, sorg och ilska när det kommer upp inom er. Vanligtvis finns det saker ni kan göra, äta, titta på, lyssna på eller läsa för att undvika de känslorna som dyker upp i er, men egentligen skjuter ni bara upp dem när ni ägnar er åt de aktiviteterna, de där strategierna att gå förbi. Men ni är inte där för att ägna er åt Andlig sidoväg; ni är där för att bli mer känslig för energier, så att ni kan välja på ett klokt sätt vilka ni vill leka med, vad ni vill känna och ni vill skapa med och gå vidare i era liv.

Det är så ni kommer att skapa omedelbart i den femte dimensionen, så det är bra övning för er, just här och just nu.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...