Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 3 november 2021

 

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 3 november 2021

 

Nya Nät av Energier runt Jorden med Nya Allierade

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi fortsätter att leta efter nya allierade i medvetandet. Vi söker i universum, inte bara i galaxen, utan hela universum, efter de som vill hjälpa till att höja medvetandet i alla fysiska densiteter, alla de lägre dimensionella existensplanen. Vi har hittat många nya allierade som hjälper oss att skapa ett nytt nät av energier för att omge sådana som ni där på Jorden med mer kärlek, med mer ljus, med mer stöd. Vi vet hur utmanande det är för er alla där, och vi vet också att ni kämpar med att leva i en så dualistisk värld, en som är så polariserad, och en där ni vet att om ni lägger er lycka i en korg, att korgen kommer en dag att gå sönder eller bli hål i den, eller bli stulen.

Men det är meningen att ni ska njuta av världen. Det är meningen att ni ska njuta av en blomma, en solnedgång, en kram, överflöd och alla andra saker som ni tycker om där. Och så, det är nödvändigt att både kunna njuta av livet som det är och allt som den fysiska världen har att erbjuda och att inte heller vara fäst till några av dessa betingelser, eller materialiserade föremål, som ni tenderar att njuta av. Ni måste röra er fram och tillbaka mellan de inre och yttre sfärerna med skicklighet, och med en inre vetskap om att ni är oändliga, allt det där ute är oändligt. Ni är verkligen menade att skapa mer av det ni vill njuta av.

En del av det vi arbetar med våra nya vänner, våra nya allierade, är ett sätt att hjälpa till att lindra lidandet som ni alla upplever av förlust, från blott det faktum att ni existerar i detta universum av dualitet och polaritet, så att ni kan njuta av de goda sakerna så länge de varar och lita även på er själva och detta universums oändliga natur, och speciellt av Källan, som ni är en del av. Ni måste känna igen er oändliga och eviga natur för att kunna njuta av allt som är, utan att fästa er vid något av det, och utan att beklaga det faktum att allt ni älskar har en motsats, och motsatsen måste tillåtas samexistera.

Om ni vill fortsätta njuta av er upplevelse av verkligheten, fortsätt bara att röra er mot ljuset, fortsätt komma åt kärleken som finns inom er och fortsätt att lita på jagets, universums och Källans oändliga och eviga natur, och ni kommer att inte bli besvikna. Ni kommer inte att gå den väg som leder till förtvivlan. Inse att varje negativ upplevelse skapar en positiv, och att ni upprätthåller balansen men också väljer att skapa mer av det ni vill uppleva, och ni hjälper andra att vakna till sanningen att de också har den förmågan, förmågan att inte bara skapa, men också förmågan att fokusera in något i sin upplevelse. Det är en kraft som aldrig försvinner, oavsett hur mycket ni dämpar den eller förnekar den. Slappna av och vet att mer hjälp alltid är på väg också, och vet att ni alltid utvecklas och stiger upp där på Jorden, och ha en stor tröst i vetskapen om den sanningen.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...