Mira från det Plejadiska Höga Rådet via Valerie Donner, 6 januari 2020

Mira från det Plejadiska Höga Rådet via Valerie Donner, 6 januari 2020

Per Staffan 9 januari 2020

Pleiadians (channeled messages)

Ett meddelande från Mira från det Plejadiska Höga Rådet via Valerie Donner

6 januari 2020

Hälsningar, jag är Mira från det Plejadiska Höga Rådet. Det gläder mig att prata med er i dag om frågor av betydelse. Som en del av Jordrådet är jag intresserad av vad som händer på jorden, mycket mer än vissa andra delar av mitt team. Mänskligheten och jorden misshandlas av de mörka krafterna på grund av deras rädsla för att förlora makten. De försöker infiltrera och förlama mänskligheten. Detta har särskilt sitt ursprung i Mellanöstern. Förenta staterna, som är den makt som den är, är en samlingspunkt och en trigger för denna rädsla.

Det finns mörka varelser som är djupt korrupta, styrande i regeringar på er planet som tas bort. Detta gäller alla aspekter av företagsvärlden och alla andra institutioner som har härskat över mänskligheten alltför länge. Vi deklarerar att detta är slutet på det! Jorden stiger upp tillsammans med de människor som väljer att höja medvetandet och vara i den femte dimensionen och högre. Ni är Mästarna som kom till jorden vid denna tid med sådant ljus och sådan kraft att dessa mörka inte längre kommer att kunna existera. Acceptera denna kunskap om er själva för det är sant.

De lägre formerna har tappat sitt fotfäste. De har lite att hålla sig fast vid och representerar några av skapelsens mest gemena varelser. Det är därför de inte längre kommer att tillåtas på jorden eller att ha någon kontakt med eller påverkan på jorden och mänskligheten. Alla pengar som de har bearbetat, lagarna, hemligheterna, vapen, föroreningar och deras illvilja för livet och respekten för jorden kommer att ha liten betydelse för planeten i framtiden. Detta kommer att rensas ut när de fortsätter att tas bort. Om det finns hopp för dem, kommer de att finnas på en annan planet, annars kan många av dem på grund av deras onda handlingar sluta med att få själens minnen avlägsnade och måste börja om från början.

Som ni kan föreställa er är detta skrämmande för de mörka krafterna. De vet redan att deras identiteter kommer att avslöjas med allvarliga konsekvenser. Allmänheten kommer att ta del av informationen om vad de har hållit på med och det har inte varit bra. Mänskligheten kommer att upptäcka fasaderna som de har hållit och de många lögnerna som de har spritt ut. Livet på jorden är inte som det har skildrats.

Alla krafter från Galaktikerna, ljusrikena liksom skapelsens krafter arbetar tillsammans för denna rensning. Det händer snabbt eftersom alla med hjärta och själ, godhet och barmhärtighet har fått nog. Idag gör jag detta uttalande för att det är i rätt tid. Jag säger er att det inte finns mer utrymme för lockbeten, lögner, tjänster och gentjänster, service till sig själv, missbruk, våld eller andra destruktiva operationer. Alla har sin bana som en del av sin väg. Utgångsportarna är öppna. Alla kommer att vara där de är avsedda att vara.

När denna process fortskrider kommer det att bli många avslöjanden. Tillsammans med detta kommer det att finnas mirakel, manifestationer, samarbete, sammanhållning, balans och harmoni. Kärlek och hjärta kommer att styra mänsklighetens handlingar. Att leva från hjärtat med glädje, lycka och kärlek kommer att expandera friheten på jorden och hela livet. Ni kommer att fira. Framsteg görs som ni inte kommer att höra om i era vanliga media.

Era galaktiska vänner och familj letar efter er. Det finns många skäl för oss att hålla fokus på var vår hjälp behövs. De fruktansvärda människokatastrofer som inträffar nu måste stoppas. För många liv offras för de andras girighet. Ni kommer att lära er mer om detta senare.

Idag har vi målat en bild som kommer att leda till en härlig framtid för er och för jorden. Vänligen håll denna framtid för himlen på jorden i era hjärtan och vet att vi är med er. Vi har er alltid i våra hjärtan och vi älskar er djupt.

Jag är Mira i tjänst till er och jordens Uppstigning.

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

Du gillar kanske också...