Mira från Pleiadian High Council via Valerie Donner, 1 augusti 2022

 

 

Ett meddelande från Mira från Pleiadian High Council genom Valerie Donner, 1 augusti 2022

 

Hälsningar, jag är Mira från Pleiadian High Council och arbetar för närvarande heltid med Jord Rådet.

Jag är glad att vara med er för att leverera detta meddelande. På många sätt är det de bästa tiderna, och det är de värsta. Sannerligen var mänskligheten aldrig förberedd på dessa typer av förändringar.

Dina dagliga liv har rutiniserats och låsts in i den materiella världen i matrisen. Vad du trodde var säkert börjar bli tveksamt. Nästan varje aspekt av livet som du har tagit för givet under de senaste 50 åren eller mer, beroende på din ålder, förstärks nu.

Oavsett om det är högre priser, brist, ekonomi, bostäder, sysselsättning, hälsa, relationer eller regeringar, så har nästan alla utmaningar. Denna intensitet sätter press på alla. Många känner att de pressas till bristningsgränsen. Så vad gör du?

Först och främst inser du att du befinner dig i en tid av djupgående förändring. Allt kommer upp till ytan för att förändras, rengöras och helas, vare sig det är i din värld eller i din kropp. Det är mycket som står på spel eftersom din gamla värld håller på att falla samman. Detta kan få en att känna sig osäker och osäker. Detta är punkten när man måste gå in och ansluta till hjärtat och primärkällan. Båda dessa kommer att upprätthålla er och förbereda er för att leva i den Nya Jorden från era hjärtan.

Just nu finns det ett överflöd av förvirring. Detta är avsiktligt från de mörka krafterna. Detta är också en språngbräda för en att utveckla mer av sina psykiska förmågor och att uppmärksamma energierna som kommer från olika källor.

De smarta mörka krafterna är upp till sina gamla knep och några av dem är inte särskilt smarta. Jag kommer att säga att markpersonalen blir smartare och att du genomskådar de mörka knepen. Detta är en del av uppvaknandet. Det är tänkt att hjälpa till att väcka de sovande. Detta uppvaknande sker i rasande fart.

Vissa struntar i de gamla reglerna eftersom de inte längre är relevanta. De uppväckta ser kontrollen och avsikterna bakom dessa system. Även de ouppväckta börjar ifrågasätta normen. Framsteg görs.

Det som är viktigast för att åka genom dessa utmanande tider är att ha en stark andlig inriktning. Oavsett om det är att vara ute i naturen, regelbunden meditation, andliga grupper och klasser, konst, musik, dans, vad som helst som hjälper. Dessa kommer att hjälpa dig att hitta glädje och lycka i ditt dagliga liv medan den gamla materiella världen faller samman. Välkommen det nya och säg adjö till det gamla. Du gör ett bra jobb!

Jag är Mira som sänder kärlek, tacksamhet och styrka.

Du gillar kanske också...