Mira från Plejadernas Höga Råd via Erena Velazquez, 22 augusti, 2020

22 augusti 2020

Hälsningar,

Jag är Mira från Pleiadian High Council,

Jag är glad över att vara här idag, det har varit ett tag sedan jag kom igenom den här kanalen. Som ni vet tillbringar jag alltid mycket tid i mötena när jag är i Högsta rådet. Vi diskuterar vanligtvis framstegen med uppstigningen på jorden, och vi skannar varje land på din planet för att kontrollera för någon negativ aktivitet av de mörka. Du vet att det nu är många saker som händer bakom kulisserna. Vi gör mycket arbete och ser till att uppstigningsprocessen går så säkert som möjligt utan några avbrott från de negativa krafterna. De försöker ständigt stoppa eller bromsa din process och vi gör vårt bästa för att hålla dem borta så långt vi kan från dig.

Er verklighet förändras så drastiskt och snabbt, och den kommer att fortsätta att förändras, eftersom du är på väg till en ny dimension. Uppstigning kommer att hända oavsett vad de mörka har gjort eller fortfarande försöker göra, som de gjorde nyligen genom att skapa kaos med sin explosion i Beirut, översvämningar i Kina och med andra händelser på Moder Jorden, de kan inte stoppa denna process och vi låter dem inte göra så.

Kom ihåg att göra dina dagliga meditationer och försök att stanna i höga vibrationer genom att ansluta till naturen, dsv, göra saker som lyfter upp din ande och vara i ögonblicket genom att inte gå till det förflutna eller framtiden. Använd din egen bedömning av vad som verkligen betyder för dig och låt dem inte distrahera dig från ditt mål att stiga. Vi övervakar dig uppifrån vid varje steg som du tar mot den nya guldåldern.

Vårt råd och den Galactic Federation ser till att denna process går så säkert som möjligt under dessa ovanliga omständigheter. Ni är de första som går igenom detta genom att ta er fysiska kropp med er till en högre dimension, så omvandlingen i dina kroppar kommer att fortsätta. Du behöver bara stanna i ögonblicket, gå med flödet och inte oroa dig för i morgonda. Kom ihåg att uttrycka din tacksamhet till Moder Jord som har gett dig ett hem i många tusen år. Hon flyttade redan till 5D och hennes essens som fortfarande är här i 3D försöker hjälpa dig att gå upp till 5: e dimensionen.

Vi gör vår del och du gör ditt genom att utföra dina uppdrag här. Några av er är fortfarande inte vakna, en dag ska ni öppna ögonen, så börja uppmärksamma din omgivning och alla positiva förändringar kring dig och ge aldrig kraft till de negativa saker som hände. Vi eliminerar möjligheterna till så många katastrofala händelser från i första hand sådan som kärnkraftsexplosioner och vi förhindrar tusentals av dem som håller på att hända.

Jag tillbringar så mycket tid i mötena, vi diskuterar ständigt hur är det enklaste och mest fredliga sättet att hjälpa till att föra uppstigning till jorden. Vi gör vårt absolut bästa, snälla gör ditt bästa också. Denna verklighet i 3D-matrisen upplöses med varje dag som går, och en ny värld bildas. En dag kommer det att växla till 5D. Alla dessa dåliga minnen, händelser och allt annat negativt vad du har upplevt, de kommer bara att tvättas bort från ditt sinne som ljudet från en havvåg som slår i sanden på stranden. Ett nytt liv kommer att blomstra som gör att du och resten av världen blir lyckliga genom att leva ett fredligt och välmående liv.

På din planet är allt konditionerat och satt mot din fria vilja, som att bära masker, hålla sociala avstånd och etc. Det är dags för er att se känna och vara i glädje och vara exalterade angående den kommande nya existensen som mänskligheten och vi så länge har väntat på . Andra civilisationer observerar och är nyfiken på er uppstigningsprocess. Du är de första som kommer att stiga upp med din fysiska kropp. Din galaktiska familj kommer att förutse denna process bakom kulisserna och vi hjälper dig gärna.

Jag är Mira och jag var glad att komma hit och ge dig denna inblick i vad som verkligen händer just nu på jorden. Jag ser fram emot att ansluta igen med dig igen. Tack.

 

Översättning: Per Staffan

Du gillar kanske också...