Mira från Pleiadian High Council via Valerie Donner, 2 november 2023

 

En sändning från Mira från Pleiadian High Council genom Valerie Donner, 2 november 2023

 

Hälsningar, jag är Mira från Plejadiska högsta rådet. Jag arbetar fortfarande heltid med Earth Council. Som du kanske har märkt är energierna på jorden oberäkneliga. Förändringen frodas. Vi arbetar hårdare än någonsin för denna goda orsak till jordens uppstigning. Lite i taget, slag för slag, öppnas hjärtan överallt. Trauma släpps och mörkret försvinner med det.

Det här känns som en kamp till mål och det är det. Mycket har uträttats sedan vi kommunicerade förra gången. Denna aldrig upphörande strid mellan ljuset i mörkret är nästan fullbordad. De som inte längre hör hemma på planeten lämnar. Detta gör plats för en helt ny vacker, klar, ren, harmonisk jord. Det öppnar dörren för himlens utlovade land på jorden.

Vänligen öppna ditt sinne och ditt hjärta för magin och mirakel som utspelar sig framför dina ögon. Människors hjärtan som har frusit, smälter i kärleken. De som inte kan känna denna kärlek blir mindre bekväma. Föreställ dig hur din värld kommer att se ut när alla har ett öppet hjärta.

Det är så vi lever i Plejaderna. Vi lever från våra hjärtan. Vi njuter av varje ögonblick. Vi lever och skapar. Vi har roligt med mycket social tid. Vi delar speciella historier och vi älskar och bryr oss om varandra. Vi utforskar nya sätt att leva och göra saker. Vi fortsätter att skapa nya former av teknik som vi delar. Vi lever för stunden. Självuttryck av det sanna jaget är normen. Alla uppmuntras att skapa och uttrycka. Det finns ingen form av konkurrens. Vi skulle aldrig tänka att skada någon annan eller tillåta någon annan att skadas.

Vi lever väldigt länge. Vi hjälper varandra att växa. Vi gör skönhet överallt. Vi kommer att hjälpa dig med din uppstigningsövergång. Det här är en del av det vi gör. Du kommer att få mycket hjälp. Och du kommer att bli väl omhändertagen.

Och din framtid är positiv. Det är bättre än så. Det är jättebra! Vi ser fram emot att fira med dig på obegränsade sätt, inklusive överflöd. Vi tackar dig för din orubblighet och ditt kraftfulla ljus. Saniteten kommer att återställas.

Snart kommer vi att prata lika gamla vänner och grannar som vi lär känna varandra. Håll upp huvudet och vet hur tacksamma vi är för allt du har gjort och allt du gör.

Jag är Mira och jag älskar dig på så många sätt, som vi alla gör.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *