Mira från Pleiadian High Council via Valerie Donner, 25 augusti 2023

 

En sändning från Mira från Pleiadian High Council genom Valerie Donner 25 augusti 2023

 

Hälsningar, jag är Mira från Plejadiska högsta rådet. Jag jobbar heltid med Jordrådet.

Vi är extremt upptagna nu, som ni mycket väl kan föreställa er. Vi hjälper till som utkik som en del av Team of Light för att fånga förövarna av de onda gärningarna som nyligen utfördes i Maui. Det finns många att räkna med och de kommer inte att finnas kvar på jorden. Det är en del av den stora reningen att föra in sanningen och ljuset.

Ondskan kan inte längre begravas eller skjutas undan. Det måste lyftas fram för alla att se. Planeten måste förstå sanningen. Den måste se den i full vy. Vi är mycket ledsna för dem som förlorat allt inklusive sina liv eller andra nära och kära, vänner och djur. En fråga är hur kan sådan skönhet förvandlas till gravfält?

Vi i ljusvärlden övervakar allt som händer nu som behöver helas och rensas. Mänskligheten kan inte längre fortsätta som strutsar med huvudena begravda utan att uppmärksamma vad som händer runt omkring dem. Spelet har accelererat så det händer saker överallt som man måste observera och vara uppmärksam på för att undvika det som finns framför dem. Det finns många sidoshower som frambringar dessa uppenbarelser.

Vad mänskligheten börjar se är att det finns varelser på planeten som inte har något hjärta och ingen själ. Om de hade hjärta och själ skulle de aldrig kunna skada en annan människa. Så ni ser, kära ni, det är med kärleken och ljuset som vi renar jorden.

Detta är ett stort uppvaknande för hela mänskligheten. Människor kommer inte längre att stå frusna som statyer när vissa händelser inträffar. De kommer att kliva in i sin fulla varelse av kraft och ljus. Mörkret kommer att rensas och tas ner på detta sätt. Det är det enda sättet.

Människans hjärtan har aktiverats med Kristna energin som förankrades för 2000 år sedan när Yeshua vandrade på jorden. Dessa energier fördes fram före hans ankomst och har fortsatt under hela hans avgång. Nu aktiveras dessa energier ännu mer fullständigt och förankras i jorden.

Dessa energier aktiverar och berör hjärtan hos varelser med själar. Du kommer att börja bli förvånad över hur många varelser som har levt på jorden utan själar. De är de som har tomma blickar och inte verkar reagera på mänskliga känslor som lidande och smärta. Du kommer att upptäcka mer om dessa varelser när de tas bort från planeten.

Mina kära, ert öde är med oss. Din framtid är ljuset. Ljuset är skapandet av det nya. Den förenar höga frekvenser, medvetenhet och avsikter för nya, förbättrade versioner av livet. Du kommer inte längre att vara fängslad i den materiella världen utan du kommer att flyga i den femte dimensionen och högre för att återvända hem.

Vänligen gör det bästa av varje dag och gå inte vilse i oro, förvirring och illusion när denna gamla värld upplöses framför dig. Din verklighet har förändrats och du förändrar din verklighet. Det är bäst för er att komma ihåg detta eftersom ni är medskaparna av den Nya Jorden.

Jag är Mira som älskar dig av hela mitt hjärta och av alla hjärtan i ljusvärlden och din galaktiska familj.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *