Mira från Pleiadian High Council via Valerie Donner, 4 juni 2024

 

Ett meddelande från Mira från Pleiadian High Council genom Valerie Donner den 4 juni 2024

Hälsningar, jag är Mira från Pleiadian High Council. Jag hälsar markpersonalen med min starka famn. Du gör ett exemplariskt jobb just nu på jorden. Vi i Earth Council är nöjda med de snabba framsteg som görs vid denna tidpunkt.

Vi vet att det har varit en ganska gropig väg utan några tecken på att ta slut. Vi försäkrar dig att detta är långt ifrån sanningen. Allt händer på en gång och detta är ytterligare en anledning till att energierna är kaotiska och förvirrande.

Men mänskligheten håller på att bli klok. Många blir mer medvetna. Det beror bara på var du fokuserar. Båda sidorna av nyheterna är skeva och det vet du redan. Det finns många personliga agendor som levereras till mänskligheten just nu. Var och en är något av ett knep för att fånga din energi för att ta din rädsla och använda den för sina egna syften.

Vi vill inte att du tillåter detta, så när det kommer till rädsla ber vi dig att medvetet släppa taget om den. Mata inte den energin. Detta är viktigt och det är en del av din andliga resa för att gå in i högre medvetande. Det finns ett talesätt som jag kommer att dela med dig av, “Titta inte på alligatorerna längs vägkanten.” Håll dig på din direkta väg av säkerhet och frihet. Ge dem ingen uppmärksamhet eller energi, och de kommer att lämna dig ifred. De vet inte vad de ska göra utan din rädsla och din energi.

Jorden har länge varit överväldigad av aggression. Detta är mörk och negativ energi. Detta kommer att elimineras när du går in i den femte dimensionen och högre. Energier av makt över andra i någon form kommer inte att tillåtas! Var uppmärksam på dem som gör detta och vet att de kommer att tas bort. Jorden kommer att bli säker, stilla, fridfull och harmonisk, och varje själ kommer att hedras och respekteras. Det kommer inte att finnas något behov av makt över andra, eller aggression på något sätt, oavsett om det är ett djur eller någon annan typ av skapelse. Det här kommer att vara ett minne blott.

Jag är Mira och skickar all min kärlek och mitt stöd till dig. Du gör jorden väldigt speciell på många sätt och du kommer att veta detta när du utvecklas.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *