Mira från Plejaderna via Galaxygirl, 17 november 2018

Mira från Plejaderna via Galaxygirl

17 november 2018

Vi är det Plejadiska Kollektivet. Vi hälsar er idag mänskligheten, med varma lyckönskningar och utsträckta armar. Vi ser mycket tumult på er planet i detta bistra nu, men samtidigt ser vi ljuset sprida ut sig och bokstavligen genomtränga mörkret…

Hälsningar, detta är Mira från det Plejadiska Kollektivet. Jag erbjuder er min röst och mina noteringar denna dag. Vi ser hur hårt ni i markpersonalen arbetar. Vi ser er trötthet och den molekylära effekt energierna har på era kroppar då de återvävs med mer ljus, dagligen. Vi applåderar er. Detta har varit en mycket mödosam uppgift för er och alla inblandade. Vi arbetar också utan uppehåll för er uppstigning, det är sant. Ni är stöttade från ovan såsom nedan. Många av oss har redan landat och tjänar er i markpersonalen inkognito, vi balanserar havens och skyarnas energier, och hjälper er att hela vattnen på er glob. Det är dags för er alla att få veta och känna den stora kärlek vi känner för er och vår djupa uppskattning för detta hängivna team av ljuskrigare. Och i processen för denna samling till stöd för kära Gaias uppstigning, har vi byggt ytterligare allianser inom våra intergalaktiska – nu överflödande – team som har smitt några nya och spännande relationer. För allianserna för ljuset växer allt mer, expanderar allt mer, och allas ögon vilar på er nu, markpersonal.

Ni har allt vårt stöd från alla hörn i det alltid expansiva, alltid expanderande universum. För det stora experimentet har varit ett djupt smärtsamt sådant och vi är alla ivriga att få detta gjort, fullbordat, och att sända välsignelsen av er framgång till de andra över tid och rum. För er skicklighet i uppstigningsförmåga kommer helt säkert att behövas, vara eftertraktad, och vi ser er dela ert kurage, er natur om och om och om igen. Men för nu, i detta heliga utrymme där ni tar emot dessa kärleksenergier i mina ord, vet att jag är som ni. Dyrka oss inte. Håll oss inte för högt i aktning för vi är ni i en annan rymdtid, för vi är utanför den. Kom ihåg er multidimensionalitet och omfamna förhandskunskapen att det finns många, många aspekter av er därute att få glädjas att möta och återförenas med. Men just nu kanske det är nog att få känna vår kärlek. Att känna Moder Jords kärlek under era fötter och se våra leende skepp dansa i välkomst under molnslöjor eller dansande ljus på natthimlen. Det räcker. Ljuset är mer än nog. Låt det genomsyra er, vänner, och var i frid. Acceptera detta helande ljus och var tröstade.

Jag är Mira. Vi är mycket upptagna häruppe med att hantera alla olika order och begäran, och med att föra in den nya ålderns energier med känsla, vi tonar ned dem lite så de blir lättare för era sköra kroppar i omvandling. Ni känner er annorlunda därför att ni är det. Omfamna detta växande, denna skillnad, och se att allt utvecklas så perfekt som den Gudomliga Modern, Alltet förordnat att det borde och kommer att göra. Det var allt från mig nu. Jag är Mira, jag har ett annat möte nu. Jag sluter er i mina armar. Känn min frid. Jag delar den med er. Jag är Mira. Välsignelser denna dag.

-galaxygirl

 

 

 

Översättning: Markku

 

Du gillar kanske också...