Mira från Plejaderna via Valerie Donner 31 mars, 2017

Mira från Plejaderna

via Valerie Donner

31 mars, 2017

 

Hälsningar, jag är Mira.

Jag är glad över att få tala med er idag. De flesta av er känner till att jag har ett heltidsuppdrag med Jordiska Rådet, där vi har fullt upp! Uppstigningsprocessen är på gång för fullt! Det tredje-dimensionella sättet att leva imploderar och kollapsar rätt inför er syn. Det kollapsar med nästintill samma hastighet som tvillingtornen kollapsade under 9/11.

Vi är fullt fokuserade på hur ni hanterar dessa energier. Vi förstår att processen är utmanande på multipla nivåer. Vi vill påminna er om att ni är multi-dimensionella varelser som blev specifikt utvalda till att vara på jorden just nu. Vi vet att ni är fullständigt kapabla till att ta er igenom detta tidsålders-skifte. Vi finns med er på varje steg ni tar på vägen.

Som multi-dimensionella varelser befinner vi oss i ständig kontakt med varandra och följer med hur ni hanterar Ljusalliansen och den Galaktiska Alliansen. Allt liv fokuserar på jorden. Varhelst hjälp behövs ges den. Ju mer ni kan harmonisera er med de femte-dimensionella energierna desto snabbare kommer ni att helas. Ni kommer att veta vad ni ska göra och ni kommer att agera i enlighet med det.

Detta är tiden för nya begynnelser där ni förmår leva med lätthet och nåd. Ni kommer inte längre att förhindras av de mörka styrkorna, vilka i snabb takt håller på att gå under. Ni kan se dem då de regelrätt faller sönder. Vänligen ta inte till er deras rädslobaserade program. Skydda er själva och era nära och kära från deras negativitet. Förbli så medvetna och vakna ni möjligtvis kan vara. Avsluta detta kapitel i den tredje dimensionen och ta in de högre-dimensionella frekvenserna.

Ni bär allting inombords för att göra denna till en högst framgångsrik uppstigning. Tiden närmar sig snabbt då den kraftfulla kärleksstyrkan får överta den underbara jorden. Ert mål närmar sig. Detta borde bli en spännande tid för er, eftersom ni precis håller på att stiga ut ur den materiella världen för att börja leva inom en verklig sanning om hur livet var menat att vara. Jag blir berörd när jag säger detta till er, för vi har alla arbetat så hårt under så lång tid för att frambringa denna uppstigning. Jag vet att jag talar från alla hjärtan och till allt livs hjärtan, vilka är en del av denna process. Om ni bara kunde få en glimt av kärleken i Moder Jords hjärta, eftersom hon befinner sig i centrum av detta. Det är hennes hjärtas högsta önskan att stiga upp tillbaka till sitt högre-dimensionella själv, för att få uppfylla sin själs syfte och målsättning.

Vår Skapare gläder sig över de framsteg som råder. Det är vår Skapares högsta önskan att alla själar önskar återvända hem. Vi förstår att inte alla själar är redo för detta, så deras val respekteras på ett kärleksfullt sätt. Skaparen är glad över att ni är på väg tillbaka tillsammans med Moder Jord. Ni alla förtjänar att få er himmel samt att få leva i kärlek, ljus, harmoni och frid samt glädje och överflöd.

Jag är Mira som sänder er välsignelser och kärlek.

 

http://thegroundcrew.com/updates/vdonner/2017/040317_print.htm

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...