Quan Yin via Jenny Schiltz, 4 april, 2017

Quan Yin, 4 april 2017

Via Jenny Schiltz

 

Hälsningar, det är jag, Quan Yin. Vi hoppas att ni känner förändringens vindar blåsa in över varje del av er planet. Det är en mirakulös tid, en tid som var och en av er önskade och valde att vara en del av. Det finns inte ett enda område som inte har påverkats av allt som sker. Vi har tidigare talat med er om frekvenser som separerar, och det har faktiskt börjat.

För dem av er som har nått de högre frekvenserna, finns det ett mentalt lugn den här gången. Det betyder inte att allt är perfekt hela tiden, utan snarare att ni är medvetna och har verktyg för att hantera allt som kommer i er väg. Föreställ er en båt i storm, vågorna kanske täcker fören och sänker ner båten för ett ögonblick, men båten reser sig alltid igen och håller er flytande.

För dem som ständigt befinner sig under vattnet, ständigt misshandlas av vågorna frågar vi, vad är det som tynger er? Vad är det ni måste släppa taget om och förändra inom er, så att det inte längre är förankrat i en verklighet som dränker er, bit för bit. För ni förstår, det är så enkelt om ni följer ert hjärta och inte er världs förutfattade begränsningar, för då kommer ni att resa er och möta alla utmaningar.

När frekvenserna forsätter att avskilja sig, är det en möjlighet för var och en av er att räkna ut exakt vad ni vill med er personliga verklighet. Den Nya Jorden har byggts och förankrats i en möjlig verklighet för varje individ, men var och en måste bestämma hur detta rike ska se ut och kännas för dem. Ni är alla skapare, och det är ni som kommer att avgöra vilka begränsningar ni kommer att sätta på er skapelse. Vi är här för att tala om för er att det inte finns begränsningar, förutom de som fortfarande finns i era trossystem.

Nu är det dags att inse er makt, er förmåga att interagera med och förändra allting. Det är upp till varje person att se kritiskt på sina tankar, handlingar och den energi som sänds ut och tas emot. Det som en gång var subtilt, är inte det längre. Det är av den anledning som vi ber er att vara medvetna om den energi som all yttre påverkan medför, eftersom det kan påverka er förmåga att bibehålla er balans och centrering. När man inte är centrerad i sitt eget väsen, kommer de inkommande ljusväxlingarna att utkräva sin tribut på ens fysiska och emotionella välbefinnande.

Vi ber varje individ att ansluta sig till den Nya Jordens Nät, och till fullo förankra det i er kropp genom att känna villkorslös kärlek för Allt och Alla i era hjärtan. Vi hoppas att ni känner spänningen när allt omkring er förändras, och allt som ni har arbetat för blir förverkligat.

Med stor kärlek och beundran.

Quan Yin

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

x-http://jennyschiltz.com/frequencies-have-begun-separating/

Du gillar kanske också...