Mira från Plejaderna via Valerie Donner, 4 augusti

Plejaderna

 

Valerie Donner ~ Mira ~ 4 Augusti 2016

Ett meddelande från Mira från Plejadernas Höga råd

genom Valerie Donner 4 augusti 2016

 

Hälsningar Jag är Mira. Jag hälsar er i dag med kärlek och djup uppmuntran.

Kan ni känna att skiftet händer? Kan ni läsa ljusets energier? Är ni redo för stora förändringar? Vi vet att ni är, eftersom vissa av er gör framställningar till vår Skapare för gudomligt ingripande. Ni ber för övergången eftersom ni är redo för det. Den är här och så är vi.

Vi ger er denna fängslande bekräftelse på att det många av er känner är sant. Vi vet att det har varit en lång process. Det har känts ändlöst, men detta är osant. Varje dag utmanas ni att känna att det som händer runt omkring er verkligen är beroende på vad de traditionella medierna och den tredje dimensionella bestämmande energierna skulle vilja att ni tror. Men ni vet annorlunda och jag bekräftar era känslor.

Er framtid är strålande. Ni har arbetat och arbetat för att göra det så. Nu kan ni tro att det är så. Vi vet att ni har känt den outhärdliga sidan av den tredje dimensionens polaritet alltför länge. Det är slut och det förändras snabbt.

Nu är det dags för er att bestämma hur ni vill att er värld och ert nya liv ska vara. Hur mycket kärlek, ljus, harmoni, ära, överflöd, helande och enhet kan ni få? Vår Skapare och alla av oss i Galaktiska alliansen och ljus Alliansen vill att ni ska ha allt. T.

Allt detta är möjligt eftersom miljontals högre medvetande ljusvarelser, som er, banade väg, gjorde det inre arbetet, betalade, mediterade och beslöt att göra det arbete som ni kom hit för att göra. För detta kommer ni att belönas. Jag kan inte säga hur otroligt glada vi är för er och alla era prestationer.

För nu, förbli centrerade, ta väl hand om era kroppar, var positiv och medveten. Lyssna noga på er intuition. Följ instruktionerna ni får. Njut av lycka och överflöd, som kommer på er väg. Ni kommer att ha er nya Jord och era nya liv. Ni och Jorden förtjänar det mest.

I kärleksfull service, Jag är Mira.

Du gillar kanske också...