Mira from Plejaderna via Valerie Donner, 9 april, 2018

Mira från Plejaderna 180409

Var hälsade, jag är Mira från Plejadernas Höga rådsförsamling som för tillfället tjänar Jordens rådsförsamling.

Idag hälsar jag er med all mitt hjärtas kärlek. Vi är så imponerade över arbetet ni gör för uppstigningsprocessen. Ni presterar på topp.

Varje dag görs framsteg. Med er hjälp rycks onda krafter upp med rötterna från de platser där de gömt sig. De förs bort från planeten dit de inte kan orsaka mera skada. Den här processen är mycket omfattande och för några dagar sedan fullbordade vi en av våra största operationer så här långt. Den hade planerats noggrant och genomfördes med stor skicklighet. De blev mycket förvånade. Denna framgång banar vägen för allt mera komplexa operationer som fullständigt kommer att befria planeten från de varelser som dröjt sig kvar långt efter att deras närvaro slutade vara önskvärd.

De här operationerna sker med täta intervaller. Det är ohållbart att tillåta de mörka krafterna att stanna på planeten mycket längre. De har utfört ohyggliga saker som inte längre kommer att tolereras. De kommer att betala priset för vad de gjort. Det garanterar vi.

I takt med att vi rensar bort det här mörka avfallet kommer planeten att börja kännas mera avslappnad och fridfull. Ni kommer att lägga märke till en känsla av glädje, som om atmosfären förändrats. Den oro och ångest många upplever kommer att lösas upp. Det här kommer att bana väg för Uppenbarensens dag (Händelsen).

Er ekonomi kommer att förbättras och ni kommer att lära er förverkliga det ni behöver helt och fullt. Er tro kommer att blomstra och era älskande hjärtan växa. Ni kommer att vara redo att lära er leva i kärlek och enighet, på det sätt planeten ursprungligen ämnades vara. Inga fler inkräktare. Jorden kommer att återbördas till den heliga planet hon var från början.

Precis som ni själva har jorden lärt sig sätta gränser, att inte tolerera respektlöshet eller övergrepp. Hon håller på att vakna till sitt nya högre medvetande. Är det inte underbart att ni kan följa med henne på den här resan? Ni är båda hedrade över att vara i denna cykel av växande och lärande tillsammans.

Lär från jorden. Var uppmärksamma på vad hon gör och visar er. Hon är ofattbart mäktig, och det är ni också. Tro på er själva och stå upp för det som är rätt. Vet att ni kommer att ta er igenom de slutliga faserna av mörkrets avlägsnande, för att leva i den femte dimensionen och gå vidare med er utveckling.

Vi som sitter i Jordens rådsförsamling har fullt upp med att övervaka allt som händer. Utryckningsgrupperna är vältränade och arbetar flitigt. Vi vill ert bästa.

Kärleksfulla hälsningar från oss alla. Jag är Mira.

Översättning: Sara

Du gillar kanske också...