Mira från Plejaderna via Valerie Donner, 5 juni, 2017

Mira från Plejaderna

via Valerie Donner

5 juni, 2017

 

Hälsningar, jag är Mira från Plejadernas Höga Råd och jag arbetar för närvarande heltid med det Jordiska Rådet. Idag hälsar jag er med en god nyhet. Vi uppskattar er och gratulerar er för det fenomenalt goda arbete ni utför. Vänligen var medvetna om att vadhelst ni går igenom är en värdefull anledning till att ett snabbt avslut för den tredje dimensionen på Moder Jord kan framkallas.

Det är alldeles för tidigt att berätta för er exakt hur det kommer att gå till, men det kommer att ske. Ni har hört uttrycket ”Världen kommer att förändras på ett ögonblick”. Det är det som vi talar om. Ni får vara med om några storslagna överraskningar som kommer att lätta upp era hjärtan och introducera er till hur det känns att leva i ett högre-dimensionellt medvetande. Detta kommer att ske i en storslagen skala som sträcker sig långt bortom er jord. Det blir större än stort och av större betydelse än vad ni kan föreställa er. Storleken på detta skifte kommer att vara en orsak till ett firande tillsammans med hela skapelsen. Jorden kommer att lyftas tillbaka till sitt ursprungliga tillstånd av högre medvetande och ni blir befriade till att få leva i fred, harmoni, glädje, kärlek och överflöd. Vi ser med spänning på när de sista tillstymmelserna av mörker utför sin sista dans på denna älskade planet som ni bor på. Vi vet att det är en utmanande resa för de flesta av er, på grund av mörkrets motstånd. Med varje slutligt tag som de tar för att kvarhålla sitt grepp, slirar de allt längre ner i det bottenlösa djupet. Vid detta vägskäl kämpar de också inom sig själva. De är något som kan liknas vid ett köttätande virus. Vänligen kom ihåg att på grund av vår Skapares villkorslösa kärlek, så kan dessa varelser fortfarande sträcka sig ut till ljuset, ända fram till slutet.

Det är nödvändigt för så många som möjligt att inse sanningen gällande det sätt som ni har levt på i eoner av tid. Så detta är en viktig möjlighet för själar att vakna upp. Som ni vet, så har majoriteten av de människor som lever på denna planet sovit. De håller nu på att vakna upp och blir chockerade av allt som de får se. Det gamla ordspråket ”Sanningen ska befria er” gäller just nu. Ni kommer att bli befriade! Vi är mer upptagna än någonsin med det Jordiska Rådet. Vi knyter ihop de lösa trådarna och utvärderar de komplicerade planerna för övergången till ett högre medvetande. Ni kommer att få ta del av allt som ni behöver. Vi har flera övergångsteam som kommer att vägleda er. Många av er är en del av dessa team. Ni har tidigare gått igenom Uppstigningsprocessen. Ni har fått träna på det i ett drömtillstånd och har arbetat hårt för att lära er era roller. Mänskligheten blir som vilsna barn i skogen, inom energierna av multi-dimensionalitet och villkorslös kärlek. Man kommer att förmå släppa sina rädslor och sitt garde gentemot varandra och man kommer att få återförenas med Mästarna, med oss, alla Galaktiker och man blir återigen ett med varandra. En samarbetsanda kommer att råda. Era gamla felaktiga regler och lagar kommer inte längre att gälla. Kärlek blir dagens regel. Samarbete blir tillvägagångssättet.

Jag erbjuder er dessa uppmuntrande ord idag. Vänligen se den stora bilden och var medvetna om att ni kommer att återta er planet.

Jag är Mira och jag sänder er gudomlig kärlek.

 

Mira from the Pleiadian High Council via Valerie Donner, June 5th, 2017

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...