Mira från Plejaderna via Valerie Donner, 5:e maj 2017

Mira från Plejaderna via Valerie Donner, 5:e maj 2017

 

Hälsningar, jag är Mira.

Med ett glatt hjärta pratar jag med er idag, på grund av de framsteg ni gör i er uppstigning. Ert arbete har hjälpt oss och ni gör ett exemplariskt jobb med ert ljusarbete, och i arbetet med energierna. Vi förstår att det här är utmanande för många av er. Ni kanske finns i den femte eller de högre dimensionerna ett ögonblick, för att sedan komma tillbaka till den tredje dimensionen. Detta är en del av uppstigningsprocessen. Ni behöver ta er uppför trappstegen i uppstigningsprocessen, men ibland måste ni återvända för att ta hand om saker, som fortfarande finns i den tredje dimensionen.

Även om uppstigningsprocessen är en steg-för-steg-process, så kräver den flexibilitet och tålamod. Det är viktigt att ni lyssnar på kroppen eftersom den går igenom mycket nu. Som ni kanske minns, så är det här första gången en planet kommer att gå igenom en uppstigning, och fortfarande ha liv kvar på den. Det här är lite av ett experiment för oss alla. Vi testar era förmågor för att fysiskt ta emot de energier och den kärlek som kommer. Vi assisterar er också. Vi noterar vad som fungerar bra och vad som är nödvändigt för oss att göra annorlunda. Ni är till fullo i processen.

Ni befinner er också i skiftande tidslinjer med överlappande verkligheter. Tiden kan kännas uttänjd eller så kan det kännas som om allt sker i nuet, vilket är hur det kommer att bli. Mycket av det som har verkat viktigt i den tredje dimensionen, som att betala skatt och utföra vanliga jobb, känns mindre viktigt än tidigare. För många människor är detta en mycket stor tid av uppvaknande. Massorna är förvirrade, distraherade och ur balans av förändringarna. De saker som upptagit dem mest, blir triviala, men många hänger kvar vid det välbekanta så mycket de kan.

När ni fortsätter med ert dagliga liv, börjar ni hitta olika områden av intresse och mening. Ni kommer att känna, att ni behöver fokusera allt mer på det som är viktigast, i ert hjärta. Ni lär er att låta ert hjärta leda vägen, så att ni behagligt kan flytta in i de högre dimensionerna, och leva från ert hjärta. Nytt fokus ger nya möjligheter. De flesta av er förbereds under drömtillståndet, för det högre arbetet som ni kommer att utföra, och vara till tjänst för livet på jorden. Ert sanna uppgift finns runt hörnet.

Vi förundras över era prestationer, er dedikation och ert engagemang för jorden. Var snälla och uppmärksamma så mycket som möjligt av er växlande verklighet. Dela den med andra. Berätta om er skiftande medvetenhet. Iaktta några av de märkliga händelser ni börjar uppleva. Alla behöver inspiration. Det här är till viss del hur ljusarbetarna kan hjälpa till.

Er galaktiska familj finns runt omkring er, för att förbereda vår återförening. Titta uppmärksamt efter oss på himlen och på planeten, eftersom vi är här. Ge ingen energi till det de mörka krafterna vill att ni ska tro. De vill hålla er i rädsla, för att ni ska tro att kriget är nära förestående och hålla er under deras kontroll. Känn sanningen i ert hjärta och läs mellan raderna om vad som händer. Det händer mycket mer än ögat kan se. Ljuset finns överallt.

Vi sänder er kärlek, glädje och fred. Jag är Mira.

 

Kanal: Valerie Donner

 

http://thegroundcrew.com/updates/vdonner/2017/050417_print.htm

 

Översättning: Margareta Jonåker

Du gillar kanske också...