Mira från Plejaderna via Valerie Donner, 9 november

Plejaderna

Mira, 9 november 2015

Via Valerie Donner

 

Den 7 november omkring kl. 6 på kvällen sågs en enorm blå och grön stråle på himlen från Santa Rosa till Södra Kalifornien.

 

Hälsningar, jag är Mira. Har människor samlats och uppmärksammat allt som händer på Jorden just nu? Lyft blicken mot skyn, för det kommer att komma mycket mer som visar att vi är här med er. Vi tidsinställde flygningen (se ovan) så att ni skulle bli medvetna om våra ansträngningar att liva upp och väcka er med vår närvaro och vårt deltagande i händelseutvecklingen.

Även om vi inte kan göra saker för att rädda er, kan vi uppmuntra och hjälpa till med teknologier där det behövs. Det är mycket som står på spel. Vi, inom det Jordiska Rådet, tar ansvar när ett ingripande är nödvändigt. Vi vill att ni håller moralen uppe. Missmodighet gör att ni tar ett steg tillbaka och vi vill att ni går framåt.

När vi gör flyguppvisningar gör vi det med en viss risk. Er regering fortsätter att förneka att det kan vara en överflygning och avfärdade den senaste med att det var en ”marin missil”. Ni avgör själva. Sanningen är felfri och ni kommer att veta om det är så.

Vi samarbetar med många makthavare på Jorden. Vårt Råd är aktivt. Vi har problem som vi löser tillsammans och vi gör stora framsteg för att förändringar ska ske. I slutändan kommer ni att ha en ny planet av skönhet och Kärlek, så som Jorden var från början.

Ni kommer att börja se slutet på de gamla metoderna. Varje gång det sker en förändring kommer ni att känna er lättare och gladare. Bättre tider kommer för bra människor. Den outtalade och nyligen accepterade sanningen kommer att blir lättare för er att integrera. Lögnerna och de kriminella gärningarna från det förflutna kommer att försvinna.

Vissa kommer att fortsätta med att agera ut som bortskämda barn, som är vana vid att få som de vill. Det kommer att bli allt obehagligare för dem som fortsätter att jaga egna intressen av girighet och som strävar efter makt och krig. De kommer att börja känna sig malplacerade och avlsöjade för vilka de är och vad de har gjort mot er och planeten. Ni kommer att se med förundran och bävan på hur de reagerar.

I slutändan kommer allt att avslöjas och ert nya arbete på den Nya Jorden kommer att bli tydligare. Det Jordiska Rådet arbetar med ljusets hastighet för att genomföra och samordna de ökande behoven med att förändra medvetandet. De håller på att samlas för att arbeta för er och för Jorden. Egenintresse är på nedåtgående. Frigörandet av dessa energier kommer att hjälpa er att föra in Jorden till Ljuset.

Jag är Mira och jag sänder er Kärlek från Plejadernas Höga Råd som samarbetar med det Jordiska Rådet.

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

 http://www.thegroundcrew.com/channeled_messages.htm#message

 

Du gillar kanske också...