Mira från Plejadernas Höga Råd via Valerie Donner, 4 april 2019

Mira från Plejadernas Höga Råd via Valerie Donner

4 april 2019

Hälsningar, jag är Mira från Plejadernas Höga Råd. Jag finns fortfarande i Jordens Råd och hjälper planeten med uppstigningsprocessen.

Vi förstår att era nerver börjar bli utslitna och ert medvetande överväldigat. Det finns för mycket information och desinformation för den mänskliga hjärnan att processa. Detta är en del i uppstigningens kaos. Det kallas rörans spel. Teknologi har tagit över på ett sätt som kan få en att hänga kvar i matrisen.

Låt inte detta hindra er från att göra det som måste göras. Bli kvar direkt på er väg. Lyssna på det ni väljer men vrid upp er urskiljningsförmåga. Det finns mycket att läsa mellan raderna och på läpparna hos dem som talar. Det är alltför lätt att fara iväg åt det ena eller andra hållet. Alltihop är ett spel som kommer att sluta med sanningen.

De mörka vägarna brinner upp med svek. Låt det vara så. Låt dem lysa med eldarna av sina onda gärningar och skörda det karma de skapar.

Det kommer inte att bli vackert. När vissa varelser går omkring och försöker skada andra, speciellt dem av ljuset, intensifierar de faktiskt sitt karma. Att skada andra är ett dubbeleggat svärd. För dem blir det en rökfylld värld och de kommer att vara kvar där i eoner.

Snälla ni, vet att vi arbetar hårt bakom kulisserna med att ingripa när det är möjligt, för att förhindra den allvarligaste skadan. Bara för att det finns mörka avsikter betyder det inte att de planerna blir genomförda.

Ni är älskade och övervakade av ljuset. Vi har förmåga att neutralisera de värsta planerna hos dem som vill skada Jorden och mänskligheten. Var medvetna och låt inte er själva fångas i den energin.

Teknologi skenar och de inblandade mänskliga egona har nästan gått förbi punkten av ingen återvändo. Kommer ni ihåg vad som hände Atlantis? Ni är här för att rätta till misstagen i det förgångna och återställa Jorden till den skönhet hon var avsedd att vara.

Vänligen ta djupa andetag och andas med Jorden. Det hjälper till att bringa frid till många. Världen behöver frid och fred. De andra energierna kommer inte att lyckas. Girighet och själviskhet kommer att falla bort. Tiden är inne för den Gyllene Åldern. Andas in dessa energier och hjälp till att skapa den Nya Jorden.

Jag är Mira, med kärlek från Plejadernas Höga Råd.

 

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...