Mira från Plejadernas Höga Råd, 5 Juni, 2018

Mira från Plejadernas Höga Råd, 5 Juni, 2018


Hälsningar,  jag är Mira. Jag är i full service till jorden på Jord Rådet, för att hjälpa till med planetens uppstigning.

Jag hälsar dig idag i en ny gateway som just öppnades för uppstignings processen. Det kommer att möjliggöra snabbare resa mellan planetsystem, genom att ge oss mer tillgång till strategiska platser där vår hjälp behövs. Vi kommer att installera några fler av dem som tiden fortskrider. Vi kommer från en plats av styrka och kompetens, och det gör du också. Det finns ett ökande antal av oss, för vi är i snabb takt för att hjälpa Jordens uppstigning.

Det har varit för mycket yttre störningar med de mörka som går där de inte hör hemma. Detta åtgärdas och kommer snart att slutföras. Vi har många sätt att rensa det som måste tas hand om. Vi har dem igång. Vi gör stora framsteg, och det finns fortfarande mycket som vi inte kan berätta för dig. Till sist kommer du att bli medveten om allt. Just nu är inte lämplig tid. Vi måste behålla viss information för oss själva.

Jag kan berätta att det finns mycket med dina regeringar. Det ligger bakom kulisserna. Det är valtid i USA. Mycket förändring är på gång. Många nya människor har blivit uppmanade till handling. Det gamla systemet för service till  själv kommer att glida bort. Du kommer att få bättre tvärrepresentation av befolkningen. Gör det bästa av de val som finns. Du behöver höras.

Det är viktigt att du tar ställning till vad som är viktigast för dig. Detta är det viktigaste sättet som du kommer att kunna förändra planeten. Följ ditt hjärta och lägg din energi i projekt av stort värde. Börja att förutse din framtid, med en ren jord. Känn in i det överflöd som kommer till er alla. Se en planet fri på alla sätt. Förbli centrerad och lugn. Hitta ny kraft och styrka. Flytta in i livets enhet med alla varelser på planeten.

Vi hittar vårt sätt att vara med dig igen. Många av oss är redan på planeten. Sanningen  om oss kan inte undertryckas. Just nu rensar din amerikanska regering för fullständigt avslöjande eftersom de har fått veta av oss att det inte kan stoppas. De försöker rädda ansiktet från ilska och misstro när ni alla vet sanningen. Det kan hända tidigare än du tror. Det kan skaka om många människor men det måste hända. Vi har inte tid att sked mata befolkningen eller regeringens kontroll. Det är nästan över.

Vi vet att det för vissa av er lyser upp din dag (eller natt) när du ser oss på himlen. Vi njuter av dessa manövrar. Vi kommunicerar telepatiskt och njuter av din spänning när vi ansluter. Du kommer att börja se mycket mer av oss. Välkomna oss och det gör det ännu mer gynnsamt.

Det här är en spännande tid för oss alla. Vi älskar och stöder dig. Jag är Mira.


A Message from Mira from the Pleiadian High Council via Valerie Donner, June 5, 2018 – Sananda<http://sananda.website/a-message-from-mira-from-the-pleiadian-high-council-via-valerie-donner-june-5-2018/>

Du gillar kanske också...