Mira från Plejaderna via Valerie Donner, 5 december, 2016

Plejaderna

Mira från Plejaderna

via Valerie Donner

5 dec, 2016

 

Hälsningar, jag är Mira. Jag talar till er från det Jordiska Rådet, där jag nu i över fem års tid exklusivt har arbetat med jordens uppstigning.

Framsteg görs, kära markbesättning. Vi kan rapportera ett ökande i takten av gynnsamma aspekter i uppstigningsprocessen. Ni befinner er exakt på rätt väg för det arbete som behöver utföras. Vi anser att ni är de bästa av alla de bästa uppstigningsteamen med vilka vi någonsin har arbetat.

En del av vårt arbete inom Plejaderna är att hjälpa andra planeter med uppstigningsprocessen. På jorden har ni haft ett flertal hinder som har hindrat jorden och livet på jorden att höja sitt medvetande. Vi är glada över att få rapportera att de ondsinta är på väg ut. Det sker snabbt. I själva verket är utvecklingen förbluffande. Vissa ger upp efter att ha insett att alla deras pengar trots allt inte kommer att spela någon roll. De vet att en framtid är på väg där pengar inte existerar. De har hållit sig fast vid sin makt över andra och vid att tjäna sig själva. De håller på att göra rätt val för sin egen själs tillväxt.

Bara tänk er, hur skulle det vara om ni kontrollerade största delen av pengarna på planeten och sedan komma att inse att de inte spelar någon roll? Att pengarna inte kan få er någonstans. Så resultatet är att de antingen får komma till ljuset eller ta sig till en mer lämplig destination med sin frekvens. Vissa av illuminaternas yngre medlemmar har kommit över. Reparationer kommer att göras för de äldres dåliga verk.

De vet att vi menar vad vi säger och att vi säger vad vi menar. De börjar inse att deras tid är kortvarig. De vet att de inte kan upprätthålla ett starkt övertag med de högre dimensionernas kärlek och ljus. De vet att fokuseringen på jorden från hela skapelsen blir alltför mycket för dem att utstå.

På planeten kommer fortlöpande att ske många oväntade händelser och tilldragelser, med den största utrensningen som kommer att ske under 2017. Överraskning efter överraskning kommer att hålla er intresserade av de dagliga händelserna. Detta sker för allas högsta goda. Fastän omständigheterna förefaller fördärvliga, finns det alltid en högre intelligens bakom illusionen.

Största delen av mänskligheten har bestämt sig för att det är dags att gå framåt och uppåt. (Det spelar ingen roll vad Elektorskollegiet i USA önskar). I största delen av mänsklighetens hjärtan är detta den sanning som kommer att göra er fria.

Fortsätt se er nya jord där ni är fria från den gamla tidslinjen från det förflutna. Föreställ er att leva i förbluffande glans med kärlek, harmoni, glädje, överflöd, samarbete och fred för alla. Vi kan inte få det gjort för er, men vi kan hjälpa er med era nya jobb med att hela jorden och livet i femte dimensionen. Är ni redo?

Jag är Mira i kärleksfull tjänst för er och jorden.

 

 

http://thegroundcrew.com

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...