Plejadianerna: Kosmiska förändringar på planeten via Barbara Marciniak, 7 april 2024

 

Plejadianerna: Kosmiska förändringar på planeten
7 april 2024
via Barbara Marciniak
Datum okänt
https://www.pleiadians.com/

~ Plejaderna

Kosmiska strålar kommer till planeten så att en förändring sänds ut och en omordning sker inuti kroppen. De spridda data som innehåller jordens historia och medvetenhet, det levande biblioteket, står nu på rad.

DNA:t utvecklas. Nya helixar eller strängar bildas när de ljuskodade filamenten börjar buntas ihop sig. Den spridda datan dras samman i din kropp av elektromagnetiska energier från Prime Creator. Vi är här för att se denna process i dig, för att hjälpa dig och för att utveckla oss själva.

När denna ombyggnad eller omordning kommer samman kommer du att skapa ett mer utvecklat nervsystem som kommer att tillåta mycket mer data att flytta sig in i ditt medvetande. Du kommer att väcka många hjärnceller som har legat i dvala, och du kommer att komma till användning av hela din fysiska kropp snarare än den lilla andel som du har fungerat med.

Varje plats på planeten påverkas av denna förändring, denna medvetenhet. De av er som är Ljusets väktare och som vill förändra denna nuvarande verklighet fullständigt och föra in olika alternativ förankrar frekvensen. Om det inte förankras och förstås kan det skapa kaos. Det kommer att skapa kaos. Det är därför du måste jorda dig.

Kaos leder till ett tillstånd av omorganisation när det används på rätt sätt.

Tiden kollapsar, och energin blir större och större.

Du har kommit hit för att använda den energin först.

Du kommer att skapa medvetandevägar när du drar in energin i din kropp som kommer att hjälpa andra så att de kanske inte behöver gå igenom det du går igenom.

Många människor kommer plötsligt att börja känna denna energi utan några förberedelser alls.

Medvetandets nya vägar skapar nya verkligheter, nya alternativ och nya sätt att leva och vara.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *