Mira från Plejadernas Höga råd genom Valerie Donner, 3 jan 2017

 

Ett meddelande från Mira från Plejadernas Höga råd genom Valerie Donner, 3 jan 2017

 

Hälsningar, jag är Mira. Jag hälsar er i dag i detta nya år av stora förändringar. Vi fortsätter att vaka över er och ta hand om er. Planetens intensitet och era liv expanderar exponentiellt. Vi håller ständig uppsikt över var vi behövs. Vi är här för att uppmuntra er och hjälpa er att förena er med de övriga planeterna i detta solsystem och bortom. Allt för länge har Jorden lämnats efter för att slåss mot mörkrets makter.

Nu närmar det sitt slut. Ni kan förvänta er att intensiteten ökar efterhand som slutet närmar sig för mörkrets tid. Ni vet att den femte dimensionen redan är överlagrad på jorden och det planetära läget är sådant att det kan skifta på ett ögonblick.

Vi kommer att vara redo för denna stora förskjutning av tidsåldrarna. Vi välkomnar mänskligheten in i fållan av Ljus- och galaktiska varelser, vilket är ert sanna arv. Detta är vad ni är och det är därför ni är på Planeten just nu. Det beror på att ni älskar jorden så mycket och det gör vi också. Ni förtjänar att ha det mycket bättre än hur ni har haft det i det förflutna.

Era erfarenheter på jorden under denna och tidigare inkarnationer platsar i framtidens läroböcker. Den kommer att ingå i evighetens undervisning och kommer att användas som ett exempel på hur långt en planet kan komma från sitt ursprung, när den styrs av mörkrets krafter. Ni kommer också att erkännas och hedras för att vara engagerade och begåvade ljusarbetare. Efter er uppstigning har ni uppfyllt er tid på jorden, era tjänster kommer att behövas på andra tredjedimensionella planeter, som också går igenom uppstigningsprocessen.

Ni vet mycket lite om er sanna historia eller ert verkliga värde. Ni kommer att börja lära er ert värde och på så sätt kommer ni att bli ostoppbara. Detta skrämmer de mörka krafterna. Ni är och kommer att vara en kraft att räkna med. Vi är med er varje steg på vägen. Det är dags för er att stå upp för er själva och bli någon att räkna med.

Vi vet era möjligheter. När allt kommer omkring, titta på vad ni har fått utstå som varelser på planeten Jorden. Ni är begåvade långt bortom er uppfattningsförmåga, men snart kommer ni att få reda på det. Vi är här för att öppna upp Ljusets dammluckor och för att understryka arbetet, som ni som markpersonal kommer att göra.

Ni måste förstå att ni har allt ni behöver för att slutföra denna process. Planerna är redan på plats för er att leva på en ny jord. Begrava gamla synder och höja er över sorger och utmaningar medan nya sätt att leva i den femte dimensionen kommer att förverkligas.

Ha tålamod och var starka. förbli öppna och utan rädsla. Vet att förändring är nödvändig. Den gamla tredje dimensionen försvinner. Ni har mycket att se fram emot i den högre dimension där ni kommer att vara fria från träldom. Släpp det förflutna och lev i nuets ögonblick och den framtid, som ni snabbt kommer att utvecklas till.

Vi ser fram emot att samarbeta med er, lära och njuta av vår återförening. Vi har mycket att lära av varandra. Välkomna till uppvaknandet och förskjutning av tidsåldrarna.

Vi skickar kärlek, ljus och välsignelser till er från Plejaderna och Earth Council. Jag är Mira.

 

Översättning: Lars Bergenrup – www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...