Mira från Plejadernas Höga Råd via Erena Velazquez, 21 maj 2021

 

Mira från Plejadernas Höga Råd via Erena Velazquez

den 21 maj 2021

 

Hälsningar!

Jag är Mira från Plejadernas Höga Råd och jag har ett nytt meddelande till mänskligheten. Situationen på Planeten Jorden ändras dagligen i och med att slöjan mellan dimensionerna dag för dag alltmer tunnas ut. Mörkret skapade ett jättestort glapp mellan vår värld och er, för att hålla er kvar i låga vibrationer.

Om ni ser er omkring och observerar er verklighet på mycket nära håll, så kommer ni att notera att allting i era omgivningar bär en specifik energi för att hålla er i ett överlevnadsläge, så att ni inte har någon tid över för att analysera vad som är sanningen och vad som i själva verket pågår.

Alltsedan dag ett, när ni föddes i den mänskliga kroppen, blev ni introducerade till en falsk och kontrollerad sanning. Nu håller er existens på att förändras i och med att skölden som separerar oss från er i snabb takt står i färd med att lösas upp. Er planet får hela tiden ta emot höga energier som sänds ut från Centralsolen.

De smutsiga tricksen av kontrollhavarna fungerar inte längre med att sakta ner processen av att förstöra denna 3D-Matris. Övergången från låga vibrationer till den Nya Jorden fortsätter och närmar sig alltmer fullbordandet av Uppstigningsprocessen.

Markbesättningen och Alliansen fortsätter uppstädandet på Moder Gaia. Den Uppvaknade Mänskliga Befolkningen kan mycket tydligt nu se, med sina egna ögon, på alla svek, korruptioner och oärligheten från sina regeringar, vilka aldrig har tjänat sina folk, endast sina egna fickor. De kan inte längre gömma sig och deras girighet håller på att bli alltför synlig.

Den delen av mänskligheten som följer och fortfarande tror på att regeringarna skyddar deras bästa intressen, kommer att bli mycket besvikna och nerslagna när de får reda på sanningen. Mänskligheten behöver gå igenom den här processen för att flytta till högre dimensioner, olyckligtvis finns det inga genvägar.

Förändringarna som redan alltsedan länge är försenade är äntligen på väg och Uppstigningen närmar sig nu allt snabbare i och med att tidslinjerna alltsedan förra året rör sig i en accelererad hastighet. Er befolkning är på väg att lämna platser och flyttar till städer och småorter med regler som numera hart lättats på, efter att i över ett års tid ha blivit omtalade hur ni ska leva era personliga liv.

Många runtomkring jordklotet börjar yttra sig och kräver sin frihet. Ni får en insikt om att ingen har rätt att hunsa er. Var och en av er representerar kunskap, unika erfarenheter och olika förmågor, vilka ni har tagit emot under er själsresa.

Ni är här för att åstadkomma specifika uppdrag och snart kommer ni att kunna fullfölja dem. Alla kommer att bli mycket upptagna eftersom den Nya Jorden kräver att man bygger upp ett lyckligt, överflödande och fritt samhälle.

Som jag i mitt förra meddelande nämnde, så kommer mitt team och jag att hjälpa er med att globalt inrätta Ljus-Centren för att hjälpa till med att heala mänskligheten. Lyckliga tider ligger framför er, vänligen håll er starka och glöm inte att ni är Kraftfulla Multidimensionella Varelser.

Jag är Mira och jag är tacksam över att få tala till er alla idag. Tack.

Stå kvar i Ljuset.

Mira.

 

 

 

 

Översättning: Aslög

 

Du gillar kanske också...