Sananda via Dancing Dolphin, 17 maj 2021

 

Sananda via Dancing Dolphin

17 maj 2021

HÅLL KURSEN

Avslöjande, Frisläppa trauma, Uppstigning, Kalla på oss!

Kära Ljusarbetare, ni är så älskade och så värderade! Ni är inte ensamma på er resa, allt ni behöver göra är att be om hjälp. Änglar kommer till er hjälp, jag kommer till er hjälp! Ni kommer sannolikt inte att se oss, men ni kommer att känna vår energi, våra kraftfulla energier och vår kärlek, precis som denne känner min kärlek nu.

Jag vill berätta för er att kaosnivån stiger i er värld, det verkar som fler och fler saker som är chockerande för er kommer att fånga er uppmärksamhet dagligen. Saker kommer att avslöjas som tidigare hållits bakom kulisserna och under jord, saker som var hemliga kommer mycket snart att avslöjas. Så, vissa av er kan få en stor chock då världen inte varit så som det sagts. Jag vill säga er att HÅLL KURSEN. Även om saker ni inte kände till avslöjas så förändrar det inte ert UPPDRAG, det förändrar inte ORSAKEN till att ni kom hit.

Ni kom hit för att hjälpa till. Ni kom hit för att hjälpa både Gaia och era med-Gaianer. Ni kom för att stå till tjänst. Detaljerna i ert uppdrag är upp till er och ert eget dharma. Men, eftersom spelplanen förändras, eftersom saker i er verklighet kan se annorlunda ut för er i framtiden, så betyder det inte att ni ska ge upp ert uppdrag. Detta kan förefalla osympatiskt för en del, men just nu är allt vi behöver att kvarstå trogna mot vårt uppdrag, var sanna, håll er på spåret, fortsätt!

Orsaken till att dessa saker släpps ut är att de mörka inte kan hålla ned dem längre. De mörka (de som tjänar mörkret) är inte i kontroll längre och kan inte hålla dem dolda. Så, om ni kan, se detta i ett gott ljus! Det är faktiskt en orsak till firande, kära hjärtan. Det är orsak till firande eftersom sanningen släpps fri! Sanningen är ibland svår att svälja – i vissa ämnen mer än andra – är sanningen svår att svälja. Men det faktum att dessa saker kommer i ljuset är orsak till firande!

Det finns alltid fler sätt än ett att se på saker. Så även om ni kan bli bestörta eller ilskna över vad ni får höra, låt inte det ta er bort från orsaken till att ni kom hit. Ni är ALLA så värdefulla, Ljusarbetare! Ni räckte upp handen när Modern och Fadern frågade efter frivilliga och ni sa, ”jag är med” och det var miljoner år sedan. Miljoner år sedan för Gaia. Så ni har alla funnits i detta ”Gaia-spel” och arbetat på detta projekt i miljontals år (och tro mig när jag säger miljontals år) i den tidsram som de på Gaia håller reda på tiden, vilket är ingenting för en Själ! Så, orsaken till att jag tar upp tidselementet är för att visa er hur länge och hur hårt ni alla arbetat på detta. Ni har hjälpt Gaia i miljontals år. Vi arbetar alla tillsammans och vi skrev på för denna resa! Denna långa resa. Och nu, är vi vid slutet på detta experiment som gick ut på att se om vi alla kunde arbeta tillsammans för att föra henne tillbaka till Ljuset från ett djupt, djupt mörker. Vi kunde och vi har gjort det! Vi har fört henne tillbaka till Ljuset.

Ni är alla grupperade i olika Team. Det är inte bara en stor grupp av Ljusarbetare, ja, ni är en stor grupp, men ni uppdelade i Team baserat på era färdigheter. Till exempel kan ni vara en Healer, eller en Krigare, det finns många olika typer av Ljusarbetare. Era Team har arbetat tillsammans här i miljontals år, och nu står vi vid slutet. Vi står bortom ”randen”. Ibland har vi hört människor säga ”vi står på randen” till något, nåväl, vi står bortom ”randen”! Vi är sekunder borta från mållinjen! Inte metrar, inte centimetrar, vi är sekunder borta!

Så jag påminner er igen, det faktum att saker som varit dolda kommer upp i ljuset är mycket bra, det är fantastiskt (jag använder denna kanals vokabulär)!! Det är en orsak till firande!

När ni får nyheter om avslöjanden, och om nyheterna handlar om barn och kvinnor som skadats, vet att dessa människor har räddats av er militär. De har räddats över hela Gaia, inte bara i USA. De har räddats, de blir nu helade i healing-kammare och tas om hand. De kanske eller kanske inte återvänder till Gaia, det är upp till varje Själ efter att de helats att avgöra vilken väg de ska gå. Ni kan naturligtvis skicka böner om kärlek och healing om ni så vill, vi vet att era hjärtan värker för dem. Bara att tala om detta ämne sänker denna kanals vibration. Precis som ni är hon mycket känslig. Alla Ljusarbetare är extremt känsliga. Jag förstår, då JAG ÄR på det sättet också. Detta är det ämne som kommer att uppröra alla. Jag tog upp detta svåra och upprörande ämne så att ni får veta att de som överlevt är i goda händer nu. De som gått över under sina svåra prövningar togs om hand vid tiden för deras övergång; deras själar kommer att helas från det trauma de upplevt.

Låt inte detta förfära er. Känn era känslor av bedrägeri eller sorg eller ilska och känn dem och var vänliga och släpp dem. Be Änglarna om hjälp att släppa dem, eller den Violetta Flamman att hjälpa transmutera dessa känslor. Jag ber er om detta så att ni inte börjar frossa i eller kvarstå nedsänkt i dessa känslor någon längre tid. Eftersom vi behöver er! Vi behöver er just nu, vi behöver er här, vi behöver er fokuserade på att genomföra era uppdrag! Vi gör alla samma sak! Himlens Kompani och era Galaktiska familjer TRYCKER PÅ, trycker på till den sista mållinjen, trots att vi är utmattade. Även om några av oss befinner oss i en andlig kropp, blir vi också utmattade och dränerade. Vi har försakat våra normala revitaliseringsprocedurer, vi har nästan gett upp vår sov- eller healingtid för att fortsätta trycka på. Så, jag applåderar er! Så många av er möter stora hinder i hur er kropp är utmattad och ni känner er mörbultade. Denna kanal känner det många gånger som om hon blivit överkörd av lastbil då hennes kropp värker så svårt. Det kommer från alla strider, den andliga krigföring ni deltar i. Även om ni inte bokstavligen blir huggen med ett svärd, tar det på er fysiska kropp när er andliga kropp strider, strider för ljuset!

Vi måste HÅLLA KURSEN. Vi måste FULLGÖRA VÅRA UPPDRAG. Vi måste FORTSÄTTA. De energier som sänds till er av er Galaktiska Familj och er Sol är Gudomlig inblandning då Modern och Fadern har bestämt att detta ska ske. Modern och Fadern vill att Mänskligheten på Gaia fortsätter att höja sina vibrationer, så att de kan flytta till nästa nivå och STIGA UPP! Så detta är vad vi alla arbetar på (utöver att rensa Gaia från de mörka). Era kroppar bombarderas hela tiden med dessa energier, dessa vibrationer, för att skaka loss er! Om jag får använda ett exempel, det ställer om era kroppar från fysiska till kristallina. Dessa energier som kommer in, som många av er är känsliga för, träffar var och en av era celler och får era kroppar att reagera, att vibrera snabbare, att resa upp; det skakar loss allt som inte passar in med de högre vibrationerna. Era kroppar lagrar trauma och smärtsamma känslor i era celler. Så när dessa energier träffar er hjälper vibrationerna till att föra upp dessa saker som måste rensas. Som resultat återupplever ni vissa av era trauman, gamla känslomässiga sår förs upp för att rensas, det kan vara från detta liv eller från tjugo livstider sedan.

När dessa känslor kommer över er, när sorg eller trauma förs upp, vänligen låt det komma upp och be Änglarna hjälpa er att släppa det, eller be Ärkeängel Mikael skära av bandet så det släpps från er kropp. Ni kan också använda den Violetta Flamman för att transmutera det. Motsatsen till att låta det komma upp är att begrava det igen. Vi vet att det är svårt. Försök att inte hålla fast vid det, eller återuppleva eller grubbla över minnet eller känslan, försök bara släppa det om ni kan. Det är hela syftet med det som ni går genom. Ju mer ni kan släppa, ju lättare blir ni och desto enklare blir Uppstigningen för er! Ni kommer att bli lättare och lättare och kommer att kunna Uppstiga!

Och, var vänliga och ta hand om er själva. Lyssna på er kropp när den behöver vila. Ta havsallts- eller epsomsalts bad, de hjälper till att föra upp och föra ut saker som länge varit begravda i era kroppar. Jag ber er fortsätta äta levande, hel mat. Frukt, grönsaker, hälsosam mat, rent vatten. Er kropp behöver verkligen dessa saker nu, mer än någonsin. Lätt mat om ni kan. Lättsmält mat för att ge er kropp en paus. Ok?

Som avslutning vill jag påminna er, var snälla och kalla på oss för hjälp! Kalla på mig, Modern och Fadern, Änglarna, er favorit Uppstigen Mästare, vem som helst – vänligen kalla oss! Jag vet att ni alla lider och har en tuff tid, fysiskt och känslomässigt är ni dränerade. Försök komma ihåg att vi alla går genom detta tillsammans. Det kommer inte att vara för alltid. Vi är mycket, mycket nära att bli klara. Kom bara ihåg att kalla på oss för hjälp, när ni behöver prata, behöver en kärleksvind, vänligen kontakta oss!

Tack Sananda!

Det var naturligtvis ett nöje att ge er detta meddelande till Ljusarbetare på Gaia. Vi älskar er med hela vårt hjärta. Ni är älskade, ni är värderade. Må väl.

 

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...