Mira från Plejadernas Höga Råd via Inger Noren, 5 maj, 2020

2020-05-30

Mira från Plejadernas Höga Råd

via Inger Noren

När det gäller människornas uppstigning är det faktiskt fler människor som har valt ljuset och det betyder att de har valt det omedvetet i och med nedstängningen av världen. Många har börjat ifrågasätta vad de styrande håller på med och har på det sättet vaknat och valt ljuset och det är något som har spridit sig över hela världen. Det är fantastiskt att se.

Pandemin kommer att fortsätta ett tag till och det är nödvändigt för att verkligen få människor att känna efter vad de vill med sina liv efter denna pandemi. Nu har de verkligen möjlighet att förändra sina liv och börja fundera på sina glömda önskningar och drömmar.

Mycket snart kommer en förändring i världen för alla människor. De starka energier som träffar Jorden i denna händelse kommer alla att få veta sanningen om sig själva. Alla kommer inte att vara överförtjusta. Detta innebär att många blir väldigt förvirrade och kan inte förstå vad som händer.

Ingenting är sig likt och det betyder att verkligheten är förändrad. Det är en ny tid och en ny värld och nu är det väldigt viktigt att vara jordad och ta tillvara på naturen med att vistas mycket i naturen, det vill säga knyta an till naturen för att få helande och läkande i form av lugn och mindre stress.

De personer som inte vaknat och inte har haft en aning om vad som har hänt med Jorden och i Universum kommer att bli väldigt rädda, förvirrade och arga. Då är det viktigt att ljusarbetarna hjälper dessa människor med väg-, och rådgivning. De personerna blir guidade till de personer som passar dem för bästa resultat. Räkna med att det kommer många människor. Det blir många som vill ha din hjälp. Precis som många i Universum. Det är väldigt uppskattat.

Det kommer en annan verklighet som innebär att alla har möjlighet att skapa sin egen verklighet med att bara tänka tanken om det man vill ha. Det kommer verkligen bli en betydligt lättare tillvaro för alla människor oavsett var man bor på Jorden. Det är en väldigt spännande tid.

Mira från Plejadernas Höga Råd

 

 

Stort tack …. I kärlek jag tjänar…. JAG Är

Du gillar kanske också...