Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 31 maj 2020

Det Arkturiska Rådet, 31 maj 2020

Via Daniel Scranton

Du (Ja, Just Du) Kan Förändra Världen

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att få kontakt med er alla.

Vi håller på att göra oss bekanta med de seder och traditioner som ni under så lång tid har haft på Jorden. Vi förstår hur dessa seder och traditioner kan ge er en känsla av trygghet, en känsla av normalitet i era liv, oavsett vad som händer i världen. Vi tänker inte försöka övertala er att ändra på något som känns rätt och bra för er att delta i.

Utan vi är här för att erbjuda er att starta något eget. Ni är här för att göra förändringar. Ni är här för att hjälpa mänskligheten att stiga upp och att förändra medvetandet hos ett helt kollektiv. Det är ingen liten uppgift ni har tagit på er. Ni har förmågan att påverka andra. Människan har alltid kommit på nya ord, nya fraser, nya sätt att uttrycka sig själva på. Det ligger också i ert intresse att fira nya bedrifter och att fira individer som ni inte har firat tidigare.

Ni kan hjälpa hela mänskligheten att skapa nya prioriteringar, nya sätt att se världen och er historia på. Ni behöver inte ta bort någon av era seder, traditioner eller ens helgdagar, för att skapa några nya. Ni är här för att skapa verklig förändring, för att förändra systemet. Ni är inte här för att göra som era föräldrar gjorde eller vad deras föräldrar gjorde, för det är vad alla förväntar sig att ni ska göra. Ni behöver heller inte ge efter för att ni pressas av familjemedlemmar att anpassa er och bli den de förväntar sig att ni ska bli.

Nu ger vi er detta meddelande bara tre veckor innan sommarsolståndet, midsommar, fullmånen, de nya månarna och andra händelser som är heliga i naturen, men som de flesta människor inte har en aning om. Vi bjuder in er att starta era egna seder och traditioner och bjuda in andra att vara med, för ni har makten att nå ut till så många nu med ert Internet.

Vi har bevittnat massmeditationerna som har ägt rum den senaste månaden. Vi blev imponerade av alla er som hade modet att starta den våg av energi som ökade i styrka och fick så många människor att meditera samtidigt och med samma intention.

Ni kan fortsätta med att organisera dessa händelser, och ni kan göra så mycket mer eftersom ni vill se förändring i världen, och ni har visat för er själva och andra att ni har förmågan att göra dessa förändringar, att förverkliga dem, och att se vilken inverkan ni kan ha på det kollektiva medvetandet. Det är inte så utmanande att starta något nytt, och om ni undrar om vi vänder oss till dig, individuellt, är svaret: Ja, det gör vi.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har glatt oss över kontakten med er alla.

Översättning Ulla Krogh

 

 

Du gillar kanske också...