Kollektivet av Guider via Caroline Oceana Ryan, 29 maj 2020

Kollektivet av Guider via Caroline Oceana Ryan, 29 maj 2020

Ett meddelande till Ljusarbetarna – 29 maj 2020

av Caroline Oceana Ryan

Denna veckas vägledning från de Uppstigna Mästarna, Galaktikerna, Jordens Elementaler, Älvornas Äldste, Änglarnas Skaror och Ärkeänglarna kända som Kollektivet:

Hälsningar, vänner! Vi är mycket glada över att ha detta ögonblick att prata med er idag, särskilt när ni har gått in i en ny fas av Jordelivet, och kan ha många frågor för tillfället när det gäller vad detta innebär.

Många av er har noterat ett ökande antal flygande farkoster på himlen, antingen sett dem själva eller att någon filmat dem.

Ni kanske under många år noterat det som kallas ”molnfarkoster” i era skyar – moln som är formade som runda eller avlånga farkoster, som indikerar att ett det är en farkost som kamouflerat sig så att den kan beskådas på närmare håll, än de flesta farkoster tillåter.

Och – den ökande Schumannresonansen på er Jord och era egna ständigt ökande frekvenser, har öppnat dörren till att ni nu alltmer kan välkomna fler farkoster och deras besättning.

Så fler och fler av dem landar, samtalar med Jordens folk och välkomnas av er med lika delar förvåning och nyfikenhet.

I själva verket är ni nyfikna på att få veta vilka galaktiska varelser ni är och vilka andra galaktiska varelser ni är sammankopplade med, och i en större mening, alla som lever i ert Universum.

Det är rätt att tänka att dessa rörelser framåt kommer att behöva ske i steg, och inte ta allt på en gång.

För även om ni reser i er eteriska kropp varje natt för att vara på farkosterna, för att hjälpa er själsfamilj i ert gemensamma Jorduppdrag och allt vad det innebär, har ert medvetna själv länge hållits under kontroll, och nu bryter det helt enkelt loss från det.

Och vad betyder det i det dagliga livet?

Först och främst, kära ni, är det dags att ni totalt börjar älska och acceptera de ni är, inklusive de ohealade, olyckliga eller ouppfyllda aspekterna som fortfarande finns kvar.

Det är dags att ni börjar se att dömandet av er själva och andra, bara bromsar era framsteg och håller kvar gammal smärta och bitterhet.

Det är på tiden att ni inser att ni måste tillåta er själva och andra att vara som de är – och påbörja alla strävanden och tillväxtprocesser från en plats med Fridfull acceptans, inte ogillande – helt nödvändigt nu.

Och det är dags att ni förstår att andra inte nödvändigtvis försöker ”ställa till problem” när de talar eller agerar på sätt som är svårt för er att acceptera.

De försöker också hitta sin väg och kommer inte att besvära er när ni väl bestämt er för att de inte är den avgörande faktorn, för hur ni känner för någonting.

Att er egen inre kärna är en plats för lugn och inre stillhet, och att ni själva är de som kontrollerar era egna reaktioner och gensvar på livet.

Detta kräver lite träning, och ja, lite inre healing.

Ni kanske vill jobba tillsammans med en energihealer som kan hjälpa till att släppa gamla energiblockeringar och trauman, vid sidan av era egna dagliga övningar och meditationer, och då använda er egen själs visdom, era guider och Änglar, ert eget högre själv, som hjälp för att bearbeta sådant som verkat omöjligt tidigare.

Detta är en del av den nya fasen i Jordelivet.

Ni rör er bortom dualiteten av gott och dåligt, och flyter vackert in i ett enhetligt begrepp om Enhet och utan motstånd till Det som Är.

Ni har hört detta från olika lärare, och det blir så när Jordens människor rör sig bortom gränserna för religioner, kulturer och filosofier, till former av inre kunskap som går bortom språk, bortom den vänstra hjärnhalvans föreställning, bortom argumentation om vem som har rätt eller fel, vad som skulle ha hänt kontra det som hände.

Ni släpper allt som tidigare har hållit er åtskilda och separerade från varandra under oräkneliga omständigheter.

Ni släpper lusten att argumentera med varandra, och inser att det krävs ett stort arbete för att hjälpa er Jord nu, och att ni alla måste Samsas i de sammantagna formerna av överenskommelser, som är en del av er nya medvetenhet.

Vi säger inte att det innebär att ni kommer att komma till ett paradis ”vid denna tid nästa vecka” som vår skribent skulle säga, utan att ni har öppnat dörren till den nya livsformen och går in genom den dörren nu.

Så när ni ser farkosterna (eller molnfarkosterna) på himlen, eller ser det någon filmat, får ni både gensvar på att ”Ja, vi ser dig. Vi välkomnar er!” och en försäkran om, ”Var vid gott mod! Ni är inte ensamma på er resa.”

Och så är det, kära ni!

Vi säger detta till er varje vecka, och vi menar det av hela vårt hjärta, i all vår kraft av närvaro och medvetenhet – välkomna oss, eftersom så många av oss dagligen finns ibland er nu, även om vi verkar vara vanliga mänskliga Jordbor.

Och ja – vi är alltid med er.

Copyright 2020, Caroline Oceana Ryan

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...