Mira från Plejadernas Höga Råd via Valerie Donner, 3 juli 2021

 

Mira från Plejadernas Höga Råd via Valerie Donner

3 juli 2021

Hälsningar, jag är Mira från Plejadernas Höga Råd. Jag är glad att få tala med er idag, med vår älskade markbesättning som arbetar så hårt. Vi är med er och känner till ert kommande och gående, era framgångar och era misslyckanden, som ni betraktar dem. Vi inser era tvivel och era rädslor, era behov och utmaningar. Vi förstår hur mycket er värld förändras och också faktiskt era relationer. Det är faktiskt utmanande att hitta någon plats i era liv som inte förändras.

Detta är vad uppstigning handlar om. Det handlar om att älska, lära sig sina läxor och att släppa taget. Ni kan inte stiga till högre medvetande om ni fortfarande håller er fast vid den stol ni sitter i. Kan ni föreställa er att det kan finnas något så mycket mer bekvämt för er? Ni kanske kommer att sitta i befälhavarens stol på ert skepp, tillsammans med er galaktiska familj? Ja, allting är möjligt.

Borta är den gamla illusionens dagar. Ni är vakna varelser av ljus, så illusionen är mycket lite tillämpbar på er nu. Ni är medvetna om vad som är sant och vad som inte är det. Ni har haft otaliga upplevelser av att ha blivit lurade. Det börjar bli vad ni kallar ”gammal skåpmat”. De mörka har svårt att lura och förvirra er som de gjorde förut. Ni vet sanningen i ert hjärta. Även om luringarna försöker ge sig på er, ser ni att deras energi är mindre attraktiv. Var medvetna om när något verkar vara för bra för att vara sant. Stöd er inte på varje ord vissa av dessa människor säger. Soporna måste bäras ut.

Sanningen stiger till ytan likt en meteor som faller till marken. När den faller har den med sig explosiv information som kommer att sprida sig snabbt nu. De flesta i mänskligheten, om de så inser det eller inte, vill veta sanningen. Detta är sluttiden för att leva i det materiella tredje-dimensionella medvetandet. Den mänskliga själen längtar efter frid. Vi försäkrar att det är så ni kommer att leva.

Steg för steg, dag för dag, skapar ni er nya värld. Innan ni vet ordet av, kommer ni att leva i 5:e dimensionellt högre medvetande. Vi arbetar tillsammans som en mäktig styrka av ljus för att lyfta jorden och allt liv till ett högre medvetande.

Håll era ögon på skyarna, för vi är med er.

Jag är Mira från det Plejadernas Höga Råd och Jordrådet, och vi sänder er vår kärlek.

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...