Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 juli 2021.

 

Arkturiska Rådet via Daniel Scranton

7 juli 2021.

Ni Behöver Större Energifält för Detta – Det 9D Arkturiska Rådet

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi lägger just nu ganska stor betoning på att expandera energifälten kring var och en av er. Vi arbetar med era högre själv på detta lilla projekt, för vi kan se potential för mer att läggas där, om och när ni har dessa större energifält omgivande er. Vi vet att det skulle kräva lite mer av er själs medvetande att projiceras på det jordliga planet, och vi vet att det är möjligt att göra det, för vi har sett det tidigare.

Vi har sett ert kollektiva förflutna, och vi vet vad människor klarar av. Detta är ett av många skäl till att vi tror så mycket på er alla. Vi har sett det bästa hos er, och vi har så mycket att ge, det har också de andra hjälpare ni har i galaxen och universum. Därför kan era energifält bli ganska överfulla med det vi alla ger er. Nu kan de av er som tar emot denna överföring välja att öka storlek och omfattning på era energifält bara genom att sluta era ögon, avse att göra så och ta några djupa, långsamma, medvetna andetag. Vi rekommenderar det starkt.

Och vi sänder er mer av dessa energipaket som vi vill lägga i era fält precis nu, och det gäller för er oavsett när ni tar emot denna överföring, för de kommer att fortsätta komma. Vi trycker på, precis som solen och Jorden nyligen tryckt på genom att öka sin energiproduktion för mänskligheten. Och tillsammans förser vi er med så mycket, och det finns synergi i energierna vi förser er med. Det finns en synergieffekt.

Vi arbetar alla tillsammans för att hjälpa er utan att blanda oss i, och för dem av er som är öppna för den hjälpen går det mycket bra i era liv. Ni har kapacitet att utmärka er i era relationer, er hälsa, era karriärer, era tjänster, och till och med era finanser. Vi älskar att se någon av er öppna upp och känna er villighet att ta emot, och då ni utför denna enkla övning för att expandera ert energifält, kommer ni att göra det i harmoni med vad ert högre själv har berättat för oss. De har sagt att om ni är villiga att göra denna enkla övning, då betyder det att ni är redo för ett större energifält omkring er, som ger och ger och ger allt ni någonsin kan be om, och verkligen allt ni någonsin behöver där på era resor.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss åt kontakten med er.

 

 

 

 

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...