BrMy från Plejaderna via Ann Dahlberg, 8 mars, 2018

BrMy

Torsdag 8 mars 2018

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är BrMy från Plejaderna och jag är här idag för att hälsa till alla folkslag på Jorden. Jag står för det enkla i vardagen. Varthelst det är kaos så nystar jag och mina likasinnade upp det. Vi ser möjligheterna och det enkla när ni tycker det mest ser ut som ett trassligt garnnystan. Vi finns här nu som hjälp till Jorden för att ni ska se möjligheterna och inte stirra er blinda på det som ser omöjligt ut. Allt är möjligt och det finns alltid en enkel röd tråd att följa. En del människor skulle kalla det för logik och vi står för den högre logiken, intuitionen när det gäller att se möjligheter i något som ser ut som kaos. Det här kan gälla på alla fronter i ert liv från att få ordning på det inre såväl som det yttre i er värld. Det är som att nysta upp ett garnnystan, du börjar i en ände tills du har nystat upp allt till en jämn fin boll. Det här startar inom er, ni rensar i kaoset, oron och rädslan tills ni har en lugn harmonisk känsla i er själva. Ni börjar arbeta metodiskt och lugnt med era hemma- eller arbetsuppgifter tills ni har en bra översikt över vad som är viktigt att göra eller bevara. Ni får mer energi och allt går lättare och fortare. Förvåningen är ofta stor när ni ser hur mycket ni har gjort och vad fort det har gått. Den högre intuitionen arbetar med ert högre hjärta och det mesta går som en dans.

Logik finns i hela universum och allt är perfekt ordnat i fulländade geometriska mönster. Lita på er själva kära människor, ni har det inom er. Låt det bara komma fram och ta sin plats i erat liv. Följ ert hjärta och låt förnuftet har sin plats. Det är inte högljutt, det är lugnt och stillsamt och går sina egna vägar. Det väljer att göra saker på rätt tid och rätt plats. Det prioriterar det viktigaste först och det mindre viktiga blir klart utan större bekymmer. Det nystar så sakteliga upp i trasslet och belöningen blir stor när trasslet är uppnystat.

Det här kan också beskrivas för den värld ni lever i – ni har sakta nystat upp det trassel som har blivit och belöningen som väntar er blir lika storslagen. Ni är alla delaktiga i detta var och en på sitt sätt, vare sig ni gör det inåt eller utåt. Det som görs inom syns också utom, det har det pratats om många gånger. Det är här tålamodet kommer in, det tar tid att trassla ut sådant som det har tagit tid att trassla in. Ju mer trassel ju svårare är det men ni är på god väg kära vänner. Ni har trasslat ut en stor del av nystanet och det är bara en liten del kvar nu. Ta några djupa andetag och ta det lugnt och stilla så kan ni säkert få upp den värsta knuten. Knuten som ni har knutit hårt om er själva för att skydda er mot det som är sårbart och skört. Nu är det dags att lösa upp den här sista knuten och öppna upp för det sårbara och sköra som också kan visa sig vara det starka och modiga. Ett öppet hjärta är ett modigt hjärta, det är också starkt och viljefullt. Vinsten finns inom er själva, det är dags nu att bygga den nya Jorden med kärlek, tillit och intuition.

Jag och mina vänner är logikens mästare och vi vandrar med er nu.

Stor kärlek

BrMy

Du gillar kanske också...