Mira från Plejadernas Höga Råd via Valerie Donner, 5 juli, 2017

Mira från Plejadernas Höga Råd via Valerie Donner

5 juli 2017

Hälsningar:

Jag är Mira från Plejadernas Höga Råd, och arbetar full tid i Jordens Råd för planetens Uppstigning.

Allt fortskrider väl. Var snälla och lägg märke till, så gott ni kan, det som sker bakom scenen. Slöjan har verkligen lyfts bort. Vi förstår att de fakta som finns framför er kan vara helt fängslande. De kan vara extrema, tanke-provocerande, upprörande, och nervkittlande. Vi ser hur dessa energier spelas ut i mänskligheten. De verkar allvarliga och oändliga men vi försäkrar er att de avslöjar hur de mörka krafterna förlorar sitt grepp på planeten.

Många vaknar upp. Det är en aspekt av Uppstigningsprocesen som vår Skapare har väntat på. Mänskligheten har sovit och levt i en dimmig bubbla av illusion. Rädslan håller den vid liv och tillåter kontroll. Men denna rädsla rensas bort i alla aspekter av livet. Under för lång tid har mänskligheten trott på vad det blivit tillsagd. Nu ifrågasätter de. De styrande händerna har inte den slagkraft de en gång hade. Det är av yttersta vikt att läsa mellan raderna och fokusera på vad som inte sägs.

Jordens Råd övervakar konstant vad som sker på planeten. Vi vill försäkra er igen att det inte kommer att bli något kärnvapenkrig. Dessa hot från olika länder är bara vapenrassel. Det är designat att vidmakthålla rädslan och rättfärdiga militärt fokus och militära utgifter. Er regerings fokus har varit, ”Om ni har en dollar i er ficka spendera den på en raket”. Vi vill att ni ska veta hur obetydligt deras fokus är.

Vi rekommenderar att ni stiger över dramat så gott ni kan. Fokusera på den nya dagens ljus. Låt ljuset skina inom er och genom er. Håll er vibration hög. Fokusera på att höja er frekvens vilket hjälper er att höja ert medvetande. Var snälla och var aktiva; stå inte bredvid orättvisor och låt saker ske. Använd era talanger för att tala er sanning och lev det liv ni skulle göra i en högre dimension, som den femte. Detta är vad ni lär er att göra.

Släpp det gamla. Gör er av med det som inte längre tjänar er. Ge inte energi till negativiteten och dramat som media vill att ni gör. Gör er av med det. Arbeta själva på er tankes klarhet. Fokusera på högre handlingar. Be oss om hjälp och änglarnas riken. Vi gör er starkare och gör era liv lättare. Ge er själva tid att slappna av. Vet att ni bara deltar i slutspelet.

Ni stiger upp till en ny nivå. Det kan först kännas obehagligt. Ni kommer att vänja er mer när ni fortsätter med er Uppstigning. Snälla Ni, var försäkrade om att Uppstigningen kommer. Ni kommer att välkomnas in i de högre dimensionerna. Ert hjärta kommer att sjunga och dansa i glädje och lycka. Ni kommer äntligen känna er hemma.

Hårdheten, smärtan och lidandet som ni upplevt på jorden är nästan slut. Det är tack vare er som vi kan säga detta och uppmuntra er. Vi är alla tacksamma för er hängivenhet och det arbete ni har gjort. Snart kommer ni veta vem ni verkligen är, skapelsens ljus.

Jag ser fram emot dagen när vi kan mötas ansikte mot ansikte. Det kommer bli underbart när våra skepp kommer vara helt synliga för er och vi kommer gå samman i livets enhet. Ni kommer komma ihåg att ni är en medborgare av livet och av skapelsen.

Min kärlek till er alla. Mira!

» Source – Channel: Valerie Donner

Svensk översättning: Åsa Kock www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...