Söndagsmeditation kl 21.00 via Camilla Nilsson, 9 juli, 2017

Meditation – ATT VARA ETT MED SIG SJÄLV

 

Stilla dig.

Andas.

Känn varje andetag. Hur luften strömmar in och ut i din kropp. Celler som läker.

Känn lugnet, hur allt känns naturligt. Som om livet var det mest självklara som fanns. Enkelt och naturligt. Inga problem exiserar, allt är lätt. Du är ett med dig själv, din själ. Njut av stunden.

Ta in känslan av att vara ett med dig själv.

Hur svarar kroppen?

Med förvåning?

Med glädje?

Med ett pirr i magen?

Med oro?

Med tveksamhet?

Är det på riktigt?

Ja, det är på riktigt. Din guide säger att du är skapad för att få vara ett med dig själv.

Din styrka, din stabilitet och din trygghet i livet som inte är självklar alla dagar. Men jag påminner dig om att du är skapad för att få vara ett med dig själv.

Kanske har du ett problem som du jobbar med just nu.

Kanske befinner du dig i en besvärlig relation med någon.

Kanske känner du dig uppgiven för något som har hänt i det förflutna.

Gå in i känslan av att vara ett med dig själv.

Känn din styrka, stabilitet och trygghet.

Föreställ dig nu hur du skickar vitt ljus till den situation som besvärar dig och föreställ dig samtidigt hur det vita ljuset strömmar över dig. Detta välgörande, läkande vita ljus som finns i överflöd för alla och en var som behöver det.

Det vita ljuset som hjälper dig att läka dina sår.

Det vita ljuset som sprider energi i din kropp.

Se nu på den situation eller relation som du skickade ljus till.

Ser den annorlunda ut?

Känns det annorlunda?

Har det hänt något inuti dig?

Din guide säger att du är på jorden för att se när du faktiskt har lärt dig något. En situation eller flera, en relation eller flera. När du har förstått på vilket sätt du har blivit prövad, behöver du inte stanna i den besvärande känslan. Din guide säger dig att du inte behöver bära den besvärande känslan resten av livet. Använd dig av universums välgörande och läkande ljus.

Kanske kan du känna att kroppen slappnar av lite till och säger:

”TACK för att jag inte behöver bära bördan längre. TACK för att du ser helheten och tillåter dig att leva. Låt oss leva livet fullt ut. Med styrka, stabilitet och trygghet går vi framåt i livet. TACK!”

Jag heter Camilla Nilsson och har gått från att sälja stål till att arbeta som bland annat medium och healer. Tron på att det finns en större mening med vår tid på jorden har funnits med mig sedan jag var liten. Tron på att vi inte bara lever här en gång och sedan är vi färdiga. När jag skapade min hemsida för några år sedan, började jag skriva och dela med mig av mina tankar och upplevelser. 2016 fick jag en förfrågan om att kanalisera budskap till ett ljusarbetarmöte. Ett blev flera så nu är jag här för att förmedla en kanaliserad söndagsmeditation i månaden. Om du vill veta mer om mig eller vill få kontakt så besök min hemsida http://www.camillasänglarum.se

Ljus och kärlek.

Camilla

 

Från Per Staffan: 

Eva-Lena Johansson har tagit en paus med sina meditationstexter. Om det är någon eller några av läsarna som kan ställa upp och komponera en meditation en gång i månaden, med start nästa söndag, så hör av er till mig. Det skulle vara mycket uppskattat.

 

Du gillar kanske också...