Mira från Plejadernas Höga Råd via Valerie Donner, 8 april

Plejaderna

Mira från Plejadernas Höga Råd via Valerie Donner, 8 april 2016

Var hälsade! Jag är Mira från Plejadernas Höga Råd som betjänar Jord-Rådet på heltid.

Om sanningen skall fram så är vi häpna över händelserna som för närvarande förekommer på er planet. För att använda er fraseologi ”Det är som en cirkus med tre maneger”. Vi hjälper till med uppstigningsprocessen på många platser i skapelsen, men vi har aldrig sett något som liknar detta. Som markpersonal vässar ni era färdigheter och kunskaper medan ni manövrerar genom några av de mörkaste energier som vi har sett. Ni förtjänar inte bara ert Emblem för Mod, men många extra utmärkelser för ert flit och expertis. Er stora belöning blir att ärva tillbaka er jord.

Tack för er kärleksfulla service och villlighet att delta i detta gudomliga experiment. Skaparen är nöjd med er också och det är även de många medlemmarna i Ljus-Alliansen och den Galaktiska Alliansen. Utan ert samarbete skulle inte utvecklingen av detta solsystem och många andra vara möjlig.

Lite i taget och lager för lager, plockas de mörka krafterna bort från sitt grepp över er och planeten. Vi försäkrar er att även om det kan kännas annorlunda, ser vi vad som händer och vill att ni ska veta, att de är trängda i att fortsätta sin agenda. De beter sig som vilda tornados eftersom de vet att deras tid är kort. Ni kan likna dem vid era stora alligatorer som stryker omkring med sina långa svansar. De är arga och hungriga efter att behålla sin kontroll och girighet. Vårt budskap till dem är att detta är den tid när de förlorar sin makt. Vissa rörelser har skett som kommer att försäkra deras fullständiga upphörande inom en snar framtid. Deras fruktansvärda beteende resulterar helt i att detta händer tidigare snarare än senare. De beter sig illa mot jorden och mänskligheten. Detta kommer inte längre tolereras. Vi har fullständig rätt att använda de medel som krävs för att vidta korrigerande åtgärder. För att tala på ett språk som ni använder till ett barn som missköter sig, ”Ni har gått över gränsen”.

Kontrollåtgärderna över och runt de komplicerade systemen är redan på plats. Vi fortsätter att övervaka allt som händer i deras sinnen och deras handlingar. Var och en av oss har uppdrag precis som ni. När det är dags kommer ni att veta mer om vad ni kommer att göra. Vi tror att ni kommer att gilla era nya uppdrag. Fortsätt att ta i Ljuset under tiden, meditera, be och rikta hjälpande energier och resurser dit ni ser att det behövs. Håll er borta från rädsla och vistas i kärlekens lugnande energier.

Nya mönster för en ny jord och nytt liv på jorden är redan överlagda. De kommer att förankras in i rätt ögonblick. Vi vet att ni förtjänar ett mycket bättre sätt att leva. Kampen och lidandet är nästan över och då påbörjas ombyggnaden. Ni kommer att börja se en väg ut ur det förflutna, in i en strålande ny framtid.

Vi är med er, vägleder er och skyddar er. Vi står också upp för era rättigheter till ett mycket bättre liv på älskade jorden. Fortsätt att vara fyrarna av Ljus och de lysande stjärnorna på jorden. Vi älskar er och är förbluffade över de ni är, markpersonal.

I kärleksfull service, jag är Mira från Plejadernas Höga Råd.

Källa

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...