Uppdatering av Benjamin Fulford, 12 april 2016

9c486-benjamfulford-blue-new

Federal Reserve Board och USA-dollarn kommer att drabbas av finansiellt Armageddon om asiatiska gulderbjudandet avslås

Den asiatiska Draken-Familjen har erbjudit ägarna av Federal Reserve Board svindlande mängder guld med 13% rabatt från marknadspriset. Tanken är att 10% av dessa pengar ska spenderas på en massiv kampanj för att utrota fattigdomen, stoppa miljöförstöringen och sätta mänskligheten på en bana för exponentiell expansion in i universum. Bollen finns nu i domstolen för den amerikanska regimen i Washington DC. Det är anledningen till att USA:s president och vicepresident har ett krismöte den 11 april med Federal Reserve Boards ordförande Janet Yellen. En medlem av Draken-Familjen kommer också att vara med på detta möte,säger CIA-källor i Asien.

Om FRB tillbakavisar asiaterna, kommer BRICS-nationerna och européerna tillkännage en ny internationell guld-backad valuta som kan bytas ut mot USA-dollarn under en tremånadersperiod. Efter denna period kommer den amerikanska dollarn inte längre accepteras av åtminstone 188 länder, vilket lämnar Washington-regimen isolerad och bankrutt.

I detta fall, för att undvika krig, kommer den amerikanska militärens operationer utanför USA fortsätta att finansieras med den nya valutan. Den nya regimen som oundvikligen kommer att ersätta den bankrutta FRS i USA kommer att vara fria att utfärda sin egen valuta med obegränsad köpkraft inne i USA.

Förutom de ekonomiska sanktionerna mot FRS, kommer världens kampsportssällskap mobiliseras för att tillintetgöra folkmords-fraktionen av Khazarmaffian. Chodoin Daikaku, den påstådda chefen för många av världens kampsportsfraktioner, är befriad från sitt uppdrag och kommer att ersättas av Masaaki Hatsumi, chef för Bujinkan Dojo. Anledningen till detta är att Daikaku, vars riktiga namn är Ryosuke Matsuura, har vägrat att mobilisera kampsportsällskapen under hans förmodade ledning trots att han fått gott om bevis på att Khazarmaffian aktivt har försökt mörda mer än 90% av världens befolkning. Med andra ord har många motgångar slagits mot den mänskliga rasen och trots ett legitimt behov av självförsvar, gör han ingenting.

Bevisen han ignorerar innehåller flera försök att starta ett tredje världskrig, spridningen av biologiska vapen som ebola, HIV och SARS, försök att orsaka massvält genom att betala bönder för att odla bränsle, inte mat och mycket mer. Inte bara det, efter att ha misslyckats i dessa försök att döda miljarderna som satanisterna aviserade att de skulle döda, verkar det som om de gör sig redo för några massiva offerhändelse: åtminstone tusen tempel för Baal byggs runt om i världen. I forna tider brändes barn traditionellt som offer till Baal, även känd som Molok och senare Set och slutligen nu Satan.

http://nypost.com/2015/12/29/3-d-printing-to-bring-syrian-arch-destroyed-by-isis-back-to-life/

Faktum kvarstår att regimen Barack Obama i USA inte har gripit någon av förövarna eller planerarna av dessa grymheter. Detta innebär att alla medlemmar av militären, polisen, myndigheter och kampsportsamfund måste gå uppför befälsordningen och insistera på att åtgärder vidtas innan fler dödsfall inträffar.

Lyckligtvis finns det bevis för att åtminstone några allvarliga åtgärder vidtas. Ett exempel är att hela den schweiziska grenen av familjen Rothschild är eftersökt av polisen, enligt Pentagonkällor. Den schweiziska Rothschild-grenen som kontrollerar BIS (Bank for International Settlements – ett samarbetsorgan för många centralbanker, däribland Sveriges riksbank – Översättarens kommentar) anses vara huvudet på bläckfisken, av många informerade utredare. Detta är bara början av nedmonteringen, lovar de.

En viktig sak att inse är att ”Panamadokumenten”-operationen som får stor uppmärksamhet nu i företagsstyrd media inte är vad den verkar vara, vilket flera källor är överens om. Det faktum att det främst är ledarna för länder som är associerade med den nazistiska fraktion av Khazar-maffian, liksom cheferna för Ukraina, Förenade Arabemiraten, Qatar, Georgien och Saudiarabien, som har exponerats ger en antydan om den större planen. I verkligheten är Panamadokumenten en jättestor fälla för att locka världens $ 31 biljoner i offshorepengar in i USA, säger CIA och andra källor. Det är här de kommer att beslagtas för att hjälpa till att täppa igen det gigantiska svarta hålet i den amerikanska regeringens konto säger källorna. Det är därför företagsstyrda medier som Bloomberg och Wall Street Journal kör stora artiklar som säger att Reno, Nevada är den enda säkra platsen i världen för heta pengar. Det är också därför de rapporterar att Rothschilds har etablerat sig i Reno och uppmuntrar kunder att hantera sina pengar där.

Ännu viktigare är att Panamadokument-operationen är del av en större kampanj för att stänga all världens skatteparadis. De brittiska skatteparadisen som Caymanöarna har redan förlorat förmågan att dölja pengar eller hjälpa människor att undvika skatter, på grund av nya flaggningsregler.

En tjänsteman vid USA:s militära underrättelsetjänst sa att ”Panama var en underrättelseoperation som syftade till att exponera korruption och inducera ett regimskifte [bland annat i USA]”.

Operationen är också utformad för att ”utpressa eller åtala kabalens medlemmar som gömmer sitt stulna byte offshore”, fortsatte han.

Några av namnen i Panamadokumenten som inte har offentliggjorts inkluderar Hillary Clintons ”team”, Bush:arna och många amerikanska oligarker, politiker och domare, tillägger han.

http://benjaminfulford.net/2016/04/12/federal-reserve-board-and-us-dollar-will-be-hit-by-financial-armageddon-if-asian-gold-offer-refused/

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...