Mira från Plejadernas Höga Råd via Valerie Donner, 4 september 2019

Mira från Plejadernas Höga Råd via Valerie Donner

4 september 2019

Hälsningar, jag är Mira från Plejadernas Höga Råd. De flesta av er vet att mitt primära fokus de senaste sex åren varit att hjälpa Jorden med Uppstigningsprocessen.

Det gläder mig att säga att denna process är på god väg. Några av er kanske är medvetna om att Jorden inte längre känner så som hon gjorde förut, och eftersom ni är ett mikrokosmos av makrokosmoset, så gäller detta även för er.

Ni känner er annorlunda i er kropp och ni rör er annorlunda också. Er accelererade medvetenhet har märkbart bidragit till dessa känslor, för vad skulle ni vara och var skulle ni vara om ni inte var på Jorden vid denna tid?

Ja, ni är precis där ni ska vara i detta nu-ögonblick på älskade Moder Jord. Hon uppskattar och värderar er energi och energin i era hjärtan, omåttligt. Hon känner till och hedrar er närvaro här på Jorden i denna tid. Ni är hennes älskade barn. Ni är skapade ur hennes energi. Er hängivenhet och ert engagemang för ert arbete på marken möjliggör denna uppstigningsprocess.

Ni inser hur snabbt tiden har ökat farten och hur mycket er verklighet har förändrats de senaste månaderna. Jag önskar ni kunde se hur produktiva ni varit och hur framgångsrikt vårt arbete tillsammans blivit. Med er hjälp kan vi genomföra våra uppgifter verkningsfullt och effektivt.

Ifall ni inte lagt märke till det, gör vi också frekventa framträdanden på himlen i många av era omgivningar. Vi har faktiskt ett av våra skepp nära denna kanals hem medan hon skriver idag. Vi hjälper henne i ökande grad med vår Galaktiska energi när hon skriver. Vi vill att ni ska kunna känna att vi överför vår energi till er genom hennes ord. Vi är alla glada för detta.

Då vi banar väg för ännu fler vägar för kontakt med oss, kommer ni att börja älska och uppskatta ännu mer av vad vi har att dela med er. Vi är här. Vi är närmare än någonsin. Vi är medvetna om och observerar allt som händer på er planet. Om det finns behov av vår hjälp kommer vi att finnas där.

Denna tid är avgörande för den Gudomliga Planen. Vi rekommenderar att ni lyssnar noga på Jorden och läser mellan raderna på det som kommuniceras, för det är avsett för er.

Det kommer att finnas många läxor att lära då ni fortsätter er Uppstigning. Vi kommer att kunna lära oss om varandra. Ni kommer att lära er sanningen. Vid denna tid nästa år, 2020, kommer er planet att se mycket annorlunda ut och era liv kommer att ha förändrats. Ni kommer att följa regnbågen av ljus och skönhet. Era kroppar kommer att vara lättare och ljusare, tillsammans med era leenden. (Nej, ni behöver inte bleka era tänder för att detta ska ske!). Vi ska inte hålla er i ovisshet så mycket längre. Fortsätt göra ert arbete, följ era hjärtan, och älska omätligt.

Med mycket kärlek, jag är Mira.

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...