Mira och Plejadernas Höga Råd, via Inger Noren 2 juli 2020

Mira och Plejadernas Höga Råd, via Inger Noren

2 juli 2020

 

Efter den senaste massmeditationen har det hänt mycket med människorna och deras medvetenhet. Det var verkligen en stor uppslutning av alla ljusarbetare över världen som mediterade. Detta kommer att ge resultat i form av att ert akashasystem aktiveras, det vill säga era DNA aktiveras mer för att förbereda er för uppstigningen. Ni ljusarbetare har verkligen banat vägen för de som fortfarande sover eller har börjat få en högre medvetenhet, medvetet eller omedvetet.

När det gäller det övriga tillståndet i världen med nedstängningen har nu många faktiskt börjat ifrågasätta de styrande och då främst i USA där rasdemonstrationer blev väldigt stora. Den ekonomiska situationen i världen börjar nu påverka många människor. Många blir arbetslösa och har svårt att försörja sig. Coronaepidemin har ökat igen i flera delstater i USA. Pandemin kommer att fortsätta eftersom det måste få människor att tänka till vad de vill göra med sina liv. Många är rädda att ekonomin i landet kommer att slås ut helt och det är nödvändigt för att allt ska rensas bort av den gamla programmeringen.

Därefter börjar en ny tid och en ny värld för människorna. Många kommer att följa med till den nya världen i en högre dimension, men alla varken kan eller vill följa med och det är helt OK. Alla måste stiga upp i sin egen takt. Dessa människor kommer att stanna kvar eller flytta till en annan plats som passar dem bättre i den tredje dimensionen.

Moder Jord är väldigt tydlig med att så många som möjligt ska följa med henne till den nya världen, men det kommer inte att hända. Allt fler människor bör meditera eller gå in sig själva för att försöka visualisera vilken värld de vill leva i. Att försöka visualisera en fredlig värld där inga krig existerar utan är ett minne blott. Där luften är ren, haven är rena och Jorden är ren för att alla ska kunna ta mat från Jorden och även från haven.

Det är väl något som alla vill ha, men då måste människorna börja tänka mer och gå inom sig själva för att förstå att det gamla i världen är avslutat och nu är det en ny värld som har öppnat sig med nya och helt andra förutsättningar för människorna. Allt blir förändrat precis som ni vill ha det.

För framtiden, för era barns framtid. Detta är vad ni kan vänta er inom en snar framtid. Vi tror på er och vi älskar er alla så mycket.

Mira och Plejadernas Höga Råd

 

Stort tack …. I kärlek jag tjänar …. JAG ÄR

 

Du gillar kanske också...