Rådet via Ron Head, 12 september, 2018

Saker ser ut att vara kaotiska – Rådet

12 september 2018

När du ser dig omkring i ditt nu verkar saker vara kaotiska. De kunde inte bli mycket värre. Jo, det du tittar på kan bli mer kaotiskt, och snart kommer det att bli det. Kom ihåg vad vi sagt många gånger, du kan inte bygga ett nytt hus förrän du rivit det gamla. När det gäller vad du har haft tills nu, skulle ombyggnad inte fungera. Roten av själva inramningen är alltför omfattande. Ni kommer inte finna det vackert, men ni måste se det så att ni aldrig tillåter det igen.

Flera andra saker bör förändras samtidigt. Vi ser att det finns alldeles för mycket fientlighet och trots som kastas runt. Att kalla varandra namn och hota dem med skada är inte bara oproduktivt. Det fördröjer mycket av vad som behöver hända för kollektivet såväl som för individen.

Det finns miljoner som vill höja sina vibrationer vid denna tidpunkt. Detta är en underbar händelse. Fler ansluter sig, bokstavligen varje dag. Många tillåter dock fortfarande att negativitet är en del av deras dagliga intag – och utsläpp. Det här är som att försöka komma någonstans och ta ett steg tillbaka efter varje steg framåt. Som vi har lärt ut på andra ställen kan ni inte vara i ljuset medan ni håller en annan i mörker. Ni kan inte älska och fortfarande hysa hat.

Om vi får, så låt oss nu ta ett mer positivt tag.

Det inkommande ljuset, den nya energimiljön som din planet passerar in i, fortsätter att öka i frekvens och effekt. De som accepterar det som finns tillgängligt noterar en mängd olika personliga förändringar. Vissa ser vad de aldrig sett tidigare. Vissa går igenom stora förändringar i deras personliga omständigheter. Några upptäcker långsamt förmågor som de aldrig drömt om att ha. Men om du vill bevittna det här kommer du bara hitta det i personlig interaktion. Det kommer inte att synas i nyheterna. Dina media ger inte ens ett ögonblicks uppmärksamhet till någons inre utveckling.

Om man skulle göra den personliga utvecklingen till deras fokus skulle hela deras syn på världen omvandlas nästan omedelbart. Hur så, frågar du? För det första är det dags. Det är dags eftersom mänskligheten har sagt det. För det andra, nu när era kollektiva själar har bett om och accepterat det, finns det stora antal andra redo som ivrigt väntar på att hjälpa till i era ansträngningar.

”Hur vet vi det? Och hur vet vi att vi kan förändras? Saker har alltid varit så här. Det är vad verkligheten är. ”

Får vi försiktigt påpeka att ni nästan inte har något begrepp om vad verkligheten är? Ännu mer försiktigt, snälla, förstå att det inte är nödvändigt att ni vet. Det är bara nödvändigt att ni börjar acceptera möjligheten till förändring.

Kasta bort det oförklarliga påhittet om en kärleksfull Gud som kan vara så arg på dig att han slår dig och sedan bränner dig för alltid. Se din Skapare som en som har gjort dig ur Allt Som Är och att du därför är en integrerad del av henne/honom. Gud kan bara ha kärlek till något som är, även i din förståelse, en reflektion av Gud.

Som en reflektion av din Skapare är du en skapare. Du kanske finner det mycket upplysande att börja varje dag med avsikten att skapa den bästa dagen du kan. Sju miljarder människor som gör det skulle ha en ny värld byggd på kort tid. En person som gör det skulle ha en ny värld byggt för sig på lika kort tid. Och vad ni inte förstår särskilt klart än är att den människans värld kommer att påverka alla andras. Ni KAN ändra er värld.

Det finns två publicerade böcker tillgängliga på Amazon som innehåller de samlade meddelanden som Ron Head fått (det är jag). Den första är Michaels visdom, tillgänglig här HERE, och den andra är It Rings True, tillgänglig HÄR HERE.

Copyright © Ronald Head. Alla rättigheter förbehållna. Du får kopiera och omfördela det här materialet så länge du inte ändrar det på något sätt, innehållet förblir komplett och du inkluderar detta upphovsrättsmeddelande och länk: http://ronahead.com/

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...