Moder Gaia via Ann Dahlberg, 4 april, 2018

Moder Gaia

Onsdag 4 april 2018

Kanal Ann Dahlberg

 

Kära barn på Jorden, det är Moder Jord som talar till er idag. Jag vet att många av er har gått igenom en svår tid. Det var det ni tog på er när ni gick ner på Jorden. Bördan som ni burit har ni burit för både er själva och er planet, kära barn. Jag är mycket tacksam för detta och ni ska veta att ni är högt älskade av mig och många andra som har följt er under hela livet. Det är och har varit en omtumlande tid i den värld ni lever i. Ytan på jorden står inför en omstrukturering och det gäller såväl för era kroppar. Inuti jorden och inuti era kroppar skiner små solar men det tar ett tag innan de skiner igenom höljet som omger er. På vissa platser på jorden lyser det kraftigare än på andra ställen. Där har en högre utveckling startat och det kommer att gynna den resterande delen av den värld som ni befinner er i.

Ni går mot ljusare tider nu kära barn. Den ljusa gryningen är här och ljuset stiger allt högre upp på himlen. Ha tillit till er själva kära barn på Jorden. Den visdom som ni gömt inom er börjar nu så sakta komma fram i ljuset. Tror på att det ni ser och uppfattar är sant, det är en gåva ni har och som nu låter sig uppenbaras. Den kan uttrycka sig på många olika vis t. ex. i sång, musik eller bild. Visheten har många uttryck, det är kreativitetens källa och det flödar många ideér från den. Ni har alla denna källa inom er och det är en gåva från Gud. Följ er egen visdom och ni bygger er värld med nya och kreativa former. Den högre visdomen och den högre kärleken går hand i hand. Inget är omöjligt för denna kombination. De förändrar allt du rör vid och det kan bara komma gott från denna kombination av vishet och kärlek och det här har ni inom er kära barn. Ni är starka och kraftfulla och inget kan hejda er när ni får tag i denna källa inom er. Ni är kraften, ljuset och kärleken. Ni har samma egenskaper som jag, er Moder. Vi är oövervinneliga, när vi tillsammans dricker ur vår källas kraft. Det är vår heliga graal, den finns inom er, så sök den kära barn och ni kan börja på ett nytt blad i era liv. Ett liv i kärlek och skönhet. Det är kärleken och skönheten som leder vägen i ert liv. Det är skratt och glädje som gör ert liv mer värt att leva. Det är de ljusa minnena ni lever på och som ger er det hopp och den tro ni behöver för att förändra det ni vill förändra. Utan glädje, skratt och hopp så blir livet grått och det är svårt att se igenom det gråa, i värsta fall kan det bli helt mörkt och det krävs då en större ansträngning att åter se ljuset och hoppet igen. Så kära barn, glöm inte att njuta av dagen och försök få in lite glädje och skratt i ert liv. Det kan leda till mer glädje, ljus och kärlek.

Det ni söker kommer ni att finna … vilken skatt är det du söker? Vad är det din blick letar efter? Söker den mer problem som du kan sucka över, eller söker den mer glädje och skönhet som du kan njuta över? Det är viktigt att fokusera på rätt saker nu, kära barn. Fokusera på det som gör dig glad och harmonisk och du kommer att få mera av det. Fokusera på att känna kärlek och mer kärlek kommer att dras till dig. Fokusera på att se problemen som lösta och även detta kommer att vederfaras dig. Ert fokus är viktigt nu mina barn, ert fokus av kärlek och glädje för er själva och er jord. Jag, Moder Gaia är tacksam för alla kärleksfulla vackra tankar som nu florerar på jorden. Det är vackra drömmar och visioner som ger mig mycket glädje och gagnar den jord som ni lever på. Jag vill tacka för all den glädje ni sprider, för alla glada skratt som ekar över jorden, för all vacker musik och alla bilder som hjälper människor att finna sig själva. Allt som tänks, sägs och görs i kärlekens anda är en gudagåva för alla att ta del av. Ni kära barn befinner er i kärlekens tjänst och vi böjer våra huvuden i ödmjuk tacksamhet. Ni är ljuset på Jorden och det skiner klarare för var dag.

I tacksamhet och kärlek

Moder Gaia

 

 

You may also like...