Moder Gaia via Galaxygirl, 12 november, 2017

Moder Gaia via Galaxygirl, 12 november 2017

Message from Gaia for November 12, 2017

 

Barn, det är jag, Gaia.

Andas djupt med mig här, i detta Nu ögonblick, så att vi kan uppleva ett förenande uttryck för fred och centrering. Kaos är inte för er, barn. Ni har alltid valet att höja er över det som är potentiellt irriterande. Det behöver inte rufsa era fjädrar om ni inte tillåter det. Sök spänningen som kommer med att upptäcka att du kan bära inre frid med dig var du än befinner dig, oavsett vilken situation du befinner dig i. Detta är vad Mästaren Jesus lärde ut och levde genom exempel. Åh, självklart gör ingen det hela tiden, men med övning och avsikt är det möjligt att få din energisignatur att vara en av djup frid och inre kunskap.

Vi är alla förbundna. När en skadas så skadas alla. När en triumferar, så firar alla. Det här är den verklighet som dyker upp från djupen som våra valvänner skulle säga. Detta är den verklighet som är här om du hävdar det. Många av er upplever detta Nu på olika nivåer. Ni känner er som ett med alla saker. Det är bra, och som det borde vara. Ta hand om mitt djurrike. De behöver – de litar tålmodigt på – er alla för att ni skall bringa balans i förgrunden och äga er kraft.

Ni skulle vara och är fortfarande landväktare. Många av er kommer ihåg denna sanning, för ni var där när den påbjöds. Ni är gamla själar. Många av er var i planeringskommittén för det projekt som Jorden skulle vara, och så kom ni att uppleva det själva; fallet av dimensioner, från extas till lidande. Och ni har erfarit den här lektionen mycket bra; både ni och jag är trötta på lidandet.

Detta slutar nu. Eran av kärlek och liv och stöd för alla är här nu. Det är verkligen inbyggt i ljuskodningarna från Sol, vår sol. Drick dem och öppna portalerna i era hjärtan för att tillåta denna omvandling att ske i den allra djupaste delen av er, den plats där drömmar avvisades för att de var opraktiska eller där kärlek avlägsnades som en möjlighet på grund av tidigare förakt och bortstötning. Det är dags att älska er själva djupt, såsom jag, som vi alla (galakterna, Himlens företag) älskar er. Kom ihåg att det här är bara den erfarenhet som ni anmälde er till. Ta bort all skuld från era varelser. Håll den inte tätt intill bröstet. Låt den försvinna nu och känn den tidiga morgondimman mot fötterna. Känn vinden blåsa lätt i ert hår. Lyssna på fåglarna som sjunger sin sång och bli tröstade.

Koppla av i mig. För tiden för den stora utvecklingen och avtäckningen är här. Mörkret har ingenstans att gömma sig. Allt avslöjas. Såsom inom, så och utom. Detta innebär att mörkret inom – tidigare smärta och förlust – måste komma upp för att få luft och andas in ljuset för transmutation.

Det har varit ensamt. Men i ensamheten gör vi vår största tillväxt och självupptäckt, gör vi inte? Var ensam med mig. Känn den mjuka svalkan från stenarna. Låt mina elementaler trösta er och lindra den ångest som kommer med monumental förändring. För det är vad som händer nu, kära barn. Ni växer in i era uppstigningsljuskroppar nu. Är inte det ett härligt påstående ?! Jag är så upphetsad och glad och i frid. Jag är så redo för att den här processen ska vara här nu, barn, med er, mina älskade.

Tack för er kärlek och omvårdnad om mig och mina riken. Tack. Ni är älskade och övermåttan uppskattade. Ni är min skatt.

Jag är er Moder Gaia

– Inskickad av Galaxygirl

 

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

Du gillar kanske också...