SOPHIA GAIA Av LYRA LIGHT, 23 mars, 2016

SOPHIA GAIA

Av LYRA LIGHT

23 mars, 2016

JAG INLEDER MED ATT KOMMA IHÅG ALLTING SOM VI MÅSTE BEAKTA NU NÄR 5D HAR ARBETAT SIG GENOM SIN KVANTMEKANIK. DETTA ÄR INGEN ENSKILD 3D TIDSLINJE. DET ÄR EN MÅNGFACETTERAD DIMENSION SOM NI INTE KAN KONTROLLERA. DEN SKA ACCEPTERAS, UPPLEVAS OCH SLUTLIGEN INTEGRERAS AV ER, PÅ ETT SÅDANT SÄTT ATT NI BLIR DENNA DIMENSION!!!

ERT KRISTALLINA RUTNÄT HÅLLER NU PÅ ATT SKIFTAS PÅ ETT KVANT-LIKT SÄTT, AV STÖTTANDE SAMSPEL INOM ER SJÄLVA. DESSA SAMSPEL BLIR STIMULERADE AV EN SÄRSKILD LJUSEXPONERING SOM IDAG NÅR SIN KULMEN! DETTA HANDLAR OM ER!!! NI HÅLLER PÅ ATT MANIFESTERA DET SOM NI UNDER DET GÅNGNA ÅRET HAR ÖNSKAT OCH ARBETAT FÖR.

EN NY PORTAL HAR BLIVIT AKTIVERAD AV CENTRALSOLEN I CENTRUM AV ER GALAX. DENNA PORTAL HAR BLIVIT SKAPAD ALLTSEDAN BÖRJAN AV ÅRET, AV STÄNDIGT UTVIDGANDE RENT LJUS. DET INNEBÄR ATT DEN STÄNDIGT HAR BLIVIT FYLLD MED LJUS TILLS EN VISS NIVÅ HAR UPPNÅTTS, FÖR ATT DEN SKA KUNNA BLI SJÄLVFÖRSÖRJANDE OCH EFFEKTIV FÖR ATT HA TILLRÄCKLIGT MED KRAFT, SÅ ATT DESS VÅGOR AV GAMMASTRÅLAR MED STOR KRAFT SKA KUNNA NÅ PLANETEN FÖR ATT BLI MOTTAGNA AV ALLA VARELSER OCH ÄVEN AV PLANETEN SJÄLV.

DETTA ÄR INTE ”DEN ANDRA VÅGEN” SOM NÅDDE SIN KLIMAX DEN 20 MARS, DETTA ÄR INTE EN VANLIG SOLSTORM, DETTA ÄR INTE PLANET X. DETTA ÄR EN ANNAN HÄNDELSE, SOM SÅ MÅNGA, VILKA BLIR SYNKRONISERADE FÖR ATT HJÄLPA ER MED ERA SKIFTEN. MÅLET ÄR ATT BALANSERA ERT AURAFÄLT, ATT UPPGRADERA DET MER ÄN VAD NI HITTILLS HAR KUNNAT GÖRA. AURAFÄLTET I 5D FUNGERAR PÅ ETT ANNAT SÄTT ÄN VAD NI ÄR VANA VID ATT UPPLEVA I ERT TRADITIONELLA 3D -ENERGILIV. NU MÅSTE DET KUNNA KOPPLA UPP SIG MED ALLA DELAR I JAGET PÅ ETT BALANSERAT OCH EFFEKTIVT SÄTT, MEN OCKSÅ PÅ ETT MER DJUPGÅENDE SÄTT FÖRENA ER MED ERA ÖVRE CHAKRAN, VILKA ÄR ER FÖRBINDELSE TILL DE ÖVRE GUDOMLIGA RIKENA. DEN UPPLEVELSEN/KOMMUNIKATIONEN KOPPLAR FAKTISKT UPP ER TILL KOLLEKTIVET/ERA UPPSTIGANDE JORDISKA BRÖDER OCH SYSTRAR. DETTA ÄR MYCKET VIKTIGT VID DENNA TID.

DET SOM NU PÅGÅR ÄR EN SVÅR FYSISK ANPASSNINGSFAS, GENOM VILKEN NI ALLA MÅSTE KÄNNA AV SYMPTOMEN FRÅN DEN ANDRA VÅGEN AV MASSUPPSTIGNING OCH DEN KRAFTFULLA ENERGI SOM ÄR HÄR, UTTRYCKLIGEN FÖR ATT HJÄLPA ER ATT ARBETA PÅ ERT SUBTILA FÄLT, SÅ ATT NI FULLVÄRDIGT SKA KUNNA INTEGRERA DEN ANDRA VÅGENS KOLLEKTIVA SKIFTE.

EFTERSOM DENNA PORTALS ENERGIER ÄR ÄGNADE ATT FÅ ALLA VARELSER ATT ARBETA MED DE ÖVRE KOPPLINGARNA OCH OCKSÅ ENHETEN I KOLLEKTIVET/PÅ JORDEN, ÄR FÖLJANDE CHAKRAN HYPER-AKTIVERADE: SOLAR PLEXUS, HJÄRTAT, HALS- OCH KRONCHAKRAT. MÅNGA SYMPTOM INKLUSIVE SVINDEL OCH YRSEL KAN SKE PÅ ETT SÅDANT SÄTT ATT DE KAN ORSAKA PANIKATTACKER. HÅLL ER LUGNA. DETTA ÄR EN DEL I ERT ANDLIGA VÄXANDE. DE FYSISKA SYMPTOMEN INNEBÄR BARA ATT NI HÅLLER PÅ ATT STIGA UPP OCH ATT NI ARBETAR ER IGENOM ER INTEGRERING, ÖPPENHET, UTRENSNING, UPPLEVELSEFÖRMÅGA OCH ERA KRISTALLINA EGENSKAPER I ERT JAG.

VILKA SYMPTOM NI ÄN KÄNNER AV, KOM IHÅG ATT NI ALLTID ÄR ENERGIN! NI BESLUTER ER FÖR ATT ÄLSKA DET OCH VARA DET ELLER VARA RÄDDA GENOM ATT INTE FÖRSTÅ DESS ESSENS.

VILKEN ÄR DESS ESSENS? DET ÄR NI! VAD OCH VILKA NI ÄN ÄR ELLER HÅLLER PÅ ATT BLI … DET ÄR ENERGIN I DETTA ÖGONBLICK! DET ÄR INTE NI SOM BEHÖVER VARA RÄDDA FÖR DET STORSLAGNA ÖGONBLICKET… DET ÄR UNIVERSUM SOM ÄR HÄNFÖRT AV DET SOM NI HITTILLS HAR UPPNÅTT GENOM ER STORSLAGENHET!

 

MARCH 23, 2016  / FIVEDPRODUCTIONS

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

You may also like...