Moder Gaia via Galaxygirl, 23 april 2018

Moder Gaia via Galaxygirl, 23 april 2018

 

Meddelande från Moder Gaia 23 april 2018 2018

Hallå kära barn, det är er Moder Gaia. Jag är här med er nu i detta andlösa ögonblick av ökad förväntan, av glädje och av den generella otåligheten som omger er planet i detta ögonblick av expansion.

Åh barn, jag älskar er så mycket. Vi har rest tillsammans under så lång tid och så långt tillsammans, ni och jag. Och tiden för återlösning, hopp om förnyelse är här nu. Omfamna detta.

Jag är er Moder Gaia. Jag är här för er, barn. Jag har erbjudit min kropp till er så länge; kan ni inte känna min älskande omfamning? För den är verkligen runt omkring er, omgivande er med styrka och mitt skydd.

Kristallerna sjunger nu – kan ni höra/känna dem? De kommer på linje och gör sitt arbete. För ni som arbetar med mitt Kristalliska Kungarike, kommer att känna att de är mycket mer lyhörda och aktiva nu eftersom de har blivit gudomligt aktiverade och är ivriga att dela och hjälpa er, uppväckta mänsklighet, med era egna resor av uppstigning och expansion. De längtar efter att trösta er. När ni grundar er i mig, så grundar ni er också i dem, för vi är förstås förenade i mitt inre djup i min kropp. De är porten och upptecknarna, harmoniserarna av min form. Det är därför som många av er riskerade allt inklusive era liv för att rädda dem under Atlantis stora fall. Berättelserna är sanna. Lumerien och Atlantis sjönk och mycket svaldes av mitt djupa vatten och mina vågor, för som dimensionerna föll, så gjorde också en del av min form det. Detta var att förvänta sig, för som inom så ock utan.

Var säkra på att jag är väldigt upphetsad och glad över att informera er om att min topografi kommer att förändras, för det som har fallit kommer att stiga igen, en lämplig analogi för uppstigningsprocessen, eller hur? För precis som era kroppar blir kristallina så blir min det också, och förnyade och återställda ska vi vara. Håll er fast vid detta hopp, denna sanning. Och var glada! Var upphetsade! För allt kommer att bli gjort nytt igen. Det trasiga kommer att återställas, de förlorade återfunna och era minnen återställda. Var i frid. Jag är er Moder Gaia. Koppla av med mig när vi gör den här sista delen av födelseprocessen tillsammans.

 

~ Galaxygirl

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...