Änglarna via Jenny, 25 april, 2018

Du Är Vänlighet i Din Själ

Publicerad den April 25, 2018

 

Din vänlighet är i din själ, som lyser så ljust och är full av ljus. Det är så. Den kommer nu genom några sista inslag av ”vem du är eller vem du tror du är” eller mer exakt ”vem du formades av under denna livstid och hur det fortfarande påverkar dig.” Så det här är en stor energetisk position. Och det är mer än så. Den rymmer alla önskningar för mänskligheten, om både skönhet och glädje. Vänlighet är fortfarande fantastiskt för dig; längtan efter att vara den, men inte uppfödd med den. Du smiddes i eld, men tempererades inte av vänlighet, så du vill tämja den. Detta är vad du gör med vår kärlek. Tar emot den hela tiden; den är alltid närvarande.

Att säga att du inte skulle vara formad av din familj och uppväxt skulle vara ologiskt och felaktigt. Men det är inte hela ditt formande. Ditt hjärta och dina känslor har förberetts av dina val och dina allierade, dina vänner och allt du älskar.

Vad du dröjer dig kvar i, vad du anpassar dig till, vad du säger och vad du gör – detta färgar din dagliga vibration, ditt satta värde. I denna kamp är du modig, inåtvänd och bestämd.

Du har ditt DNA från dina härstamningslinjer. Du har också dina tendenser och vanor. I allt detta är du en del av rensning och helande. Du är en del av den stigande energin. Du är en del av friden.

Ja, energin har varit mycket stark och utmanande. Nu stabiliseras du på nya frekvensnivåer så att du kan ta emot mer i din fortsatta tillväxt. Den här tiden kommer att kommas ihåg för sina djupa och dramatiska förändringar, i dig och genom dig. Låt solen vara en annan slags eld som värmer dig. Du kan se blå himmel, klar luft, nya beslut, färska resultat. Du mår så bra.

Du har möjlighet att leva i fridens stunder i dina dagar.

Vi välkomnar dig in i denna växande frid.
Vi älskar dig

 

You Are Kindness in Your Soul

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...