Moder Gaia via Mirra Rose, 8 december

Moder gaia  kategori

Välkomna, barn av mitt skapande!

Jag förbereder stora förändringar. För mänsklighetens framstegs skull har jag skjutit upp mina viktigaste förändringar, för att ge mjuka övergångar. Eftersom jag på allvar förbereder ett nytt upplyftande är det mycket viktigt att ni behåller frid, glädje och inriktningen med ert högsta jag, så att jag kan eskortera er in i skyddskamrarna under tiden för mina övergångar in i Ljus.

Håll er skyddad i era tankeformer, så att ni hyser endast det som är av högsta sanningen i era tankar och känslor; och jag ska utföra mitt mirakel för mänskligheten genom upplyftande även av bergen! . . . som skall sjunga sanningen i min nya sång av fred, harmoni och glädje för ALLA.

Mänskligheten, ni är min mest värdefulla juvel; Jag bär er i mina armar för evigt. Var i fred, se ut över horisonten av den nya Gryningen, exploderande av potential. . . och de stjärnklara barn, som ska födas på stränderna i mitt nya land, för fram löftet om en Ny Mänsklighet och en Ny Jord.

Jag är nu redo för mina nästa steg i evolutionen. Ni kommer bäras på mina axlar av ljus, hållas i min famn av styrka och kärlek; och jag skall vårda dig, jag skall skydda dig, jag skall driva dig in i den största glädje du någonsin känt.

Tiden för icke-tid närmar sig; Händelsen av stora proportioner eskalerar sin beredskap och vi, själarna av många världar, glädjas tillsammans åt att det skall komma ett nytt ljus i kosmos, en ny stjärna ska stråla, den Nova vars tid har kommit.

Moder Gaia

 

http://sananda.website/mother-gaia-via-mirra-rose-december-8th/

 

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...