Moder Gaia via Oceanpotato, 9 augusti

Moder Gaia via Oceanpotato

9 augusti 2015

 

 

Gaia, Jag Är i djup tacksamhet, ännu mer än normalt de senaste dagarna. Jag önskar att ha en kommunikation med er nu, om ni har någonting några av oss, era barn skulle ha nytta av.

Käraste barn, låt mig först säga något om information. Även med er tro och er fortsatta tillväxt, i vetskap inom er alla, kan jag känna era tvivel och oro ibland. En del av den ”Magiska mysterieturen” som vi delar är höjningen av information. Mycket av det ni kallar ”Ljuset” är information. Det som är gömt ska fram i ljuset, och inget lämnas oprövat. Detta händer överallt omkring oss, och det accelererar. Själviskhet och dess resulterande handlingar blir exponerade, och denna exponering är inte bara ”lysande” för dem som inte var medvetna. Det är också för dem som har skapat dessa ”hemligheter”. Ju mer denna information stiger upp till ytan, desto större chans för även de mest själviska och arroganta att ”se ljuset”. De har möjlighet att se sig själva och sina handlingar med bättre perspektiv. Var snälla och lita på att detta sker. Kommer det att hända för alla? Ja, men kanske inte i denna ”livstid” för vissa.

Kan ni känna kärlek och medkänsla och förlåtelse för dessa stackars själar, förbannade med världslig rikedom och makt över andra. Vår Jesus lärde detta med liknelsen: ”Lättare för en kamel att passera genom ett nålsöga, än för en rik man att komma till himmelriket”. Riket är mycket av vad som kunde kallas information.

En huvudsaklig del av den här informationen är att vi alla älskar varandra, och den här kärleken är inte förvärvad bara för att någon kanske beter sig illa. Det finns inte en enda person, varande en del av Allt som är, kalla det vad ni vill, vilken inte kan förändras i ljuset av färsk information, och den resulterande bilden av dennes agerande. Rädsla kan blockera oss från att nå denna förändring. Rädsla för vad som kan hända, bör denna information exponera. Rädsla för att möta sig själv, och rädsla för förlust. Sanningen är, oavsett vad någon har gjort, att få denna information och ändra perspektiv, och välja att förändras kommer att åstadkomma mer lycka, frid och belåtenhet än alla ”ägodelar och all makt” för sig ”själv”. Vetande informationen inom sig, och känna denna enhet och välja att förändras, kommer att medföra till några, mer sann lycka. Också om det innebär att kastas i fängelse, eller även att bli dömd till döden.

Nu mina kära, jag ber helt enkelt att ni vilar i era hjärtan, och låt inga tvivel stanna för länge. Jag tänker inte dö, och vi alla fortsätter denna dans. Informationen som erhållits på alla sätt, med alla hjälpmedel händer, accelererar, och verkligen mina kära, det släpper oss Nu fria. En för Alla, Alla för En.

Sprid nyheten, sprid kärleken, och vet att vi är älskade, stöttade och vinnande. ”Alla tillsammans nu”.

Jag Är er värd för denna dans, och välsignad att vara så.

Er kärleksfulla Moder, ”Gaia”.

 

Meddelandet gratis för alla.

 

Översättning: Mie Fjällvide www.st-germain.se

Du gillar kanske också...