Moder Gud och Sanat Kumara via Galaxygirl, 10 juni, 2018

Moder Gud och Sanat Kumara 10 juni 2018

God kväll barn, det är er Moder Gud. Jag är här i kväll, när ett mäktigt energiflöde av rent kristusljus snabbt kommer emot er, kära barn, mina dyrbara gamla krigare. Era tjänster behövs verkligen, ska ni veta. Ni skapar balansen, förankrar kristusljusets koder i kära, underbara Moder Gaia, som är en mor till er alla precis som jag. Hon är en högt utvecklad själ/varelse som är omåttligt osjälvisk. Hon har tillhandahållit en så intensiv skola, med hårda smällar, djup lycka och starka upplevelser, att det hon gjort för mänskligheten och dess uppvaknande är känt över hela galaxen och över tid och rum.

Gudinnan Gaia har uppstigit. Ni hänger nätt och jämt med, och ni fångar denna kosmiska våg av kärleksljus som är så stark, så fylld av salighet och så omskakande. Kära barn, jag gråter tårar av glädje när jag tänker på den lycka och salighet ni kommer att uppleva när ni tar del av denna mycket speciella händelse. Mitt andetag kommer i denna våg. Ja, naturligtvis är det mitt andetag. Men ni ska veta att varje andetag ni tar i er dyrbara mänskliga form också är mina andetag, för jag är ni, jag är i er och ni är min skapelse. Sätt er ner och fundera över detta ett tag. Känn min moderliga omfamning ta tag i er, på samma gång både fast och varsamt. För jag känner er mycket väl, kära barn, till och med bättre än ni känner er själva. Det mänskliga Gud ni kokat ihop i ett försök att förstå mig är begränsad. För vem kan förstå Alltet ifrån en lägre dimensions konstruktion? Det är svårt. Ni är inte här för att förstå, ni är här för att uppleva och växa, och det har ni gjort, barn! Ni har gjort ett så fantastiskt arbete att era vägledare hurrar på läktarna – kan ni höra dem? Vi är så kära i er. Jag är er Moder Gud. Var hälsade, vänner!

Jag är er Sanat Kumara, planetär besjälad kraft. I kväll är jag här tillsammans med Modern och njuter av utsikten. Ty uppvisningen av kärlek på er underbara planet just nu växer verkligen. Mänskligheten börjar verkligen se varandra, se med kärlekens ögon, inte misstänksamhetens. Detta är sannerligen något nytt. Var uppmärksamma på hur det blir lättare att ta ögonkontakt, le och säga något trevligt. Människor håller på att mjukna. Axlarna är inte så spända. Åh, de som vaknar nu måste naturligtvis göra det snabbare, och de här energierna kommer ganska mycket som en chock för dem, vilket ofta resulterar i rädsla. Detta är den gamla vägen. Ni är här för att förankra energin, som Modern så elegant beskrev det. Och jag är här för att berätta att detta har varit ett mycket lyckat åtagande och att vi är oerhört stolta över de våra som är jordbundna – våra ljusbärare!

Mycket aktivitet pågår just nu runt er vackra Gaia. I sanning mycket aktivitet. Vi färdigställer våra planer och förslag, markpersonalen gör sig redo för att möta er och era vägledare får kontinuerlig information om er individuella energimässiga utveckling och vibration. Var småtokiga! Skratta! Jubla! Ty detta är timman, timman för er frälsning från avfallet in i ljuset! Halleluja! Halleluja!

Vi finns här för er, mänsklighet, alltid och för evigt. Ni var aldrig ensamma på riktigt. Detta är en omöjlighet. Ty vi är alla en, förenade i andetagen från Modern till allting. Kosmos öppnar upp för er, mänsklighet. Och på samma sätt som ni en gång såddes för så länge sedan, kommer ni en gång att så era medvetandens frön i nya världar. Ni kommer att bringa medvetenhetens frid och enhet, kreativiteten och passionen från det mänskliga kollektivet – en kraft att räkna med. Ni kommer att bli stora resenärer och uppleva många äventyr. Men först, här och nu, inleds ert stora äventyr med att tillsammans med oss skapa Nova Gaia. Ty hand i hand skapar vi vågor och förändringar som känns över hela er galax. Allas ögon är riktade mot er, mina vänner. Detta är den väg ni valt som kollektiv. De hemska saker ni utstått kommer att transmuteras och frigöras. Mörkret finns ej mera. Rädsla kommer inte längre att vara något verkligt. Den är inget annat än en idé som tillhör låga vibrationer. Ni behöver den inte längre. Släpp taget om den. Lägg den i diket och släpp taget när ni fortsätter rakt fram längs er gyllene väg mot ljuset. Sänk axlarna, vissla och kliv framåt med lätta steg i vetskapen att ni klarat provet, ert prov, det ni skapade åt er själva.

Jag är er Sanat Kumara. Jag finns alltid tillgänglig för konsultation och healing. Jag är en mycket god lyssnare. Varför inte ge mig en chans? Vi finns nära, ständigt här för att tjäna. Jag är er Sanat.

Galaxygirl

Översättning: Sara

Du gillar kanske också...